Emre Talha Ertürk
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok iyi , harika diyemem. Ama açıkcası GTA 5 i filan rahat kasmadan yüksek/orta ayarlarda kaldırıyor. Fakat son 2/3 aydır League Of Legends oynarken 17/25 fps alıyorum Team Fightlarda. Ekran kartım benim için yeterli buluyorum sıkıntım yoktu bu zamana kadar LoLde 150/180 fps alıyordum. Bilgisayarımı Hazıran 2015 ayında topladım. Ancak şuan neden se LoLde ciddi bi fps düşüklüğü yaşıyorum gerek team figtlarda olsun. Gerek orman minionların / lane minion ların ortaya çıkmasıyla rakibiminde görüş açısına girmesiyle fpsim düşüyor. Normalde en yüksek ayarlarda 150/180 fps alıyordum. Ancak şimdi 100 den yukarı çıkmıyor. Oyunun ilk 1.dakikası 100 fps minyonlar ortaya çıkınca 50 yi geçmiyor. Üstelik zaten Tüm ayarları ORTA yaptım. Gölgeleri Kapadım bazen sesleride kapyorum performansı etkiler diye
Ekran Kartım: AMD Radeon R7 200 Series 128 bit
Ekran kartı driverlarını filan güncelledim. MSİ 970 Gaming anakartım var windows 10 yap düzelir hızlanır dediler yaptım düzelmedi. Windows 10un kendine has format seçeneğini uyguladım. Belki oyundadır sorun dedim oyunu sildim tekrar yükledim oyunda hataları taradım değişen birşey olmadı.
Ekran Kartım: AMD Radeon R7 200 Series 128 bit
Ekran kartı driverlarını filan güncelledim. MSİ 970 Gaming anakartım var windows 10 yap düzelir hızlanır dediler yaptım düzelmedi. Windows 10un kendine has format seçeneğini uyguladım. Belki oyundadır sorun dedim oyunu sildim tekrar yükledim oyunda hataları taradım değişen birşey olmadı.