Asus AMD R7 200 FPS düşüklüğü

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok iyi , harika diyemem. Ama açıkcası GTA 5 i filan rahat kasmadan yüksek/orta ayarlarda kaldırıyor. Fakat son 2/3 aydır League Of Legends oynarken 17/25 fps alıyorum Team Fightlarda. Ekran kartım benim için yeterli buluyorum sıkıntım yoktu bu zamana kadar LoLde 150/180 fps alıyordum. Bilgisayarımı Hazıran 2015 ayında topladım. Ancak şuan neden se LoLde ciddi bi fps düşüklüğü yaşıyorum gerek team figtlarda olsun. Gerek orman minionların / lane minion ların ortaya çıkmasıyla rakibiminde görüş açısına girmesiyle fpsim düşüyor. Normalde en yüksek ayarlarda 150/180 fps alıyordum. Ancak şimdi 100 den yukarı çıkmıyor. Oyunun ilk 1.dakikası 100 fps minyonlar ortaya çıkınca 50 yi geçmiyor. Üstelik zaten Tüm ayarları ORTA yaptım. Gölgeleri Kapadım bazen sesleride kapyorum performansı etkiler diye
Ekran Kartım: AMD Radeon R7 200 Series 128 bit

Ekran kartı driverlarını filan güncelledim. MSİ 970 Gaming anakartım var windows 10 yap düzelir hızlanır dediler yaptım düzelmedi. Windows 10un kendine has format seçeneğini uyguladım. Belki oyundadır sorun dedim oyunu sildim tekrar yükledim oyunda hataları taradım değişen birşey olmadı.

1

2 evet kapalı

Kartın tam modeli ve ekran kartı sürücü sürümü nedir ? V-Sync kapalı mı ?
Attım Mikail abi

Yardımcı olan varmı ? Bilgisi olan biri

Dosya Ekleri

• dxdiag.PNG
    dxdiag.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 895
  • dxdiag2.PNG
    dxdiag2.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 1.007
Aida64 ile bakabilirsiniz. Siz tüm parçaları yazmadıkça yardımcı olamayız.
Buyur sanırım doğru şeyleri atmışımdır Aida64 ü önerdiğin için teşekkürler

:(

Yardımcı olan varmı

NOT 16 04 2016 Format attım win 10 temiz format attım gine aynı ekran kartıyla ilgili bir sorun galiba ne yapmalıyım ??

Yardım edin artık lütfen :D 20 60 fpsde lol oynuyorum tüm herşeyi attım. fotoğrafları attım. Temiz format attım.

Dosya Ekleri

• anakart.PNG
    anakart.PNG
    29 KB · Görüntüleme: 897
  • bellek.PNG
    bellek.PNG
    22,6 KB · Görüntüleme: 675
  • çipset.PNG
    çipset.PNG
    26,8 KB · Görüntüleme: 749
  • ekran kartı 2.PNG
    ekran kartı 2.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 629
  • ekran kartı 3.PNG
    ekran kartı 3.PNG
    30,5 KB · Görüntüleme: 679
  • ekran kartı.PNG
    ekran kartı.PNG
    27 KB · Görüntüleme: 631
  • işletim sistemi.PNG
    işletim sistemi.PNG
    31,1 KB · Görüntüleme: 634
Dostum ekran kartın r7 240 giriş seviyesinin başlangıcı bir kart. Bu karttan bu kadar yüksek performans vermesi ilginçmiş gerçekten ama şimdiki değerlerde bence kart için normal değerler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı