ASUS anakart kutusunda koruma bandı yok

2020/08/18 tarihinde yayınlanan 1004 bios sürümü yüklüydü. Yarın arayıp kesinleştireyim şu durumu.
Videodaki kısımda jelatin var ama kutunun iç kısmı neden ezilmiş onu anlamadım.

Son düzenleme:
2020/08/18 tarihinde yayınlanan 1004 BIOS sürümü yüklüydü. Yarın arayıp kesinleştireyim şu durumu.

Dostum ezilmiş dediğim kısımlar çok da ezilmiş değil, hatta @Falcon78 'in attığı videoya bakarsan onun da kenarları ezik gelmiş, yani o kadar eziklikten bir şey olmaz, kutulama yapılırken bir şey çarpmış bile olabilir.

2020/08/18 tarihinde yayınlanan 1004 BIOS sürümü yüklüydü. Yarın arayıp kesinleştireyim şu durumu.

Evet bugün arayıp faturanı falan sor. Attığın fotoğraflar da gayet normal karton kutu sonuçta. Jelatinler duruyorsa bir sorun yok.

Dediğiniz gibiymiş. Asus'u aradığımda garantinin ülkeye giriş yaptığında başladığını fakat, satıcı firmanın taraflarına bildirmesi sonucunda garantinin fatura tarihinden itibaren başlayacağını öğrendim. Asus'un bazı anakart modellerinde koruma bandının ve jelatinin olmadığını da öğrenmiş oldum. İnventus firmasını kötülediysem affola. Yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…