Çözüldü ASUS anakart sistemi USB'den başlatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa format atıyorum. BIOS'a girdim fakat hiçbir şey anlamadım. Sistemi USB'den nasıl başlatabilirim? BIOS bu şekilde:

Dosya Ekleri

• 16824461150678982595023940811446.jpg
    16824461150678982595023940811446.jpg
    268,4 KB · Görüntüleme: 484
Çözüm
İlk defa format atıyorum. BIOS'a girdim fakat hiçbir şey anlamadım. Sistemi USB'den nasıl başlatabilirim? BIOS bu şekilde:

O ekrandayken F8 basıp menüden USB belleğinizi seçin. Veya F7 basıp gelişmiş ayarlara geçin. Boot sekmesinden Boot option priorities kısmından ilk sıraya alabilirsin.

O ekrandayken F8 basıp menüden USB belleğinizi seçin. Veya F7 basıp gelişmiş ayarlara geçin. Boot sekmesinden Boot option priorities kısmından ilk sıraya alabilirsin.

Çözüm
O ekrandayken F8 basıp menüden USB belleğinizi seçin.
Deneyeceğim bunu.

Hocam boot menüsü açıldı işe yaradı sandisk ve sandisk uefi vardı ben sandiski seçtim sıkıntı olur mu? Sistem uefi değil.

Son düzenleme:
Deneyeceğim bunu.

Hocam Sandisk ve sandisk uefi vardı ben sandiski seçtim sıkıntı olur mu? Sistem uefi değil.

Anakartınız UEFI destekli. Sandisk UEFI olarak seçip kurulumu başlatabilirsin. UEFI kurulum yapmak daha mantıklı ayrıca. Hata alırsanız disk biçimini hızlıca GPT yapabiliriz.

Kurulumdan çıkıp tekrar seçebilirsin. Zor bir şey değil. Kurulumda disk biçimi ile ilgili hata alırsan yardımcı olacağım.
Hocam uefi kurmadım hiç sisteme o yüzden şimdi de çıkmadım kurulumdan. Disk seçiminde de 600 GB'lik oyunların kurulu olduğu D diski hariç hepsini sildim, sonra da yeni birim oluşturdum sorun olmuş mudur?

Hocam uefi kurmadım hiç sisteme o yüzden şimdi de çıkmadım kurulumdan. Disk seçiminde de 600 GB'lik oyunların kurulu olduğu D diski hariç hepsini sildim, sonra da yeni birim oluşturdum sorun olmuş mudur?

Sorun olmaz hocam. Eğer daha önce UEFI kurmadıysanız ve kullanmak istemiyorsanız devam edin, problem olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı