İlk defa format atıyorum. BIOS'a girdim fakat hiçbir şey anlamadım. Sistemi USB'den nasıl başlatabilirim? BIOS bu şekilde:
İlk defa format atıyorum. BIOS'a girdim fakat hiçbir şey anlamadım. Sistemi USB'den nasıl başlatabilirim? BIOS bu şekilde:
Deneyeceğim bunu.O ekrandayken F8 basıp menüden USB belleğinizi seçin.
Hocam boot menüsü açıldı işe yaradı sandisk ve sandisk uefi vardı ben sandiski seçtim sıkıntı olur mu? Sistem uefi değil.O ekrandayken F8 basıp menüden USB belleğinizi seçin. Veya F7 basıp gelişmiş ayarlara geçin. Boot sekmesinden Boot option priorities kısmından ilk sıraya alabilirsin.
Deneyeceğim bunu.
Hocam Sandisk ve sandisk uefi vardı ben sandiski seçtim sıkıntı olur mu? Sistem uefi değil.
Hocam maalesef UEFI seçmedim.Anakartınız UEFI destekli. Sandisk UEFI olarak seçip kurulumu başlatabilirsin. UEFI kurulum yapmak daha mantıklı ayrıca. Hata alırsanız disk biçimini hızlıca GPT yapabiliriz.
Hocam maalesef UEFI seçmedim.
Hocam uefi kurmadım hiç sisteme o yüzden şimdi de çıkmadım kurulumdan. Disk seçiminde de 600 GB'lik oyunların kurulu olduğu D diski hariç hepsini sildim, sonra da yeni birim oluşturdum sorun olmuş mudur?Kurulumdan çıkıp tekrar seçebilirsin. Zor bir şey değil. Kurulumda disk biçimi ile ilgili hata alırsan yardımcı olacağım.
Hocam uefi kurmadım hiç sisteme o yüzden şimdi de çıkmadım kurulumdan. Disk seçiminde de 600 GB'lik oyunların kurulu olduğu D diski hariç hepsini sildim, sonra da yeni birim oluşturdum sorun olmuş mudur?
Yardımınız için sağolun. Konu çözüldü olarak işaretlenebilir arkadaşlar.Sorun olmaz hocam. Eğer daha önce UEFI kurmadıysanız ve kullanmak istemiyorsanız devam edin, problem olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.