Bu videoyu izleyerek yapayım dedim. USB falan hazırladım ama adamın BIOS ekranı ile benimki farklı ve yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Nereden ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Hiç format atmadım ilk format atışım.
Kişisel bilgi falan vardır diye bazı yerleri sansürledim bilmiyorum.
Hocam bende ASUS'un laptopu var ve daha dün format attım. Format USB'si hazırladıktan sonra bilgisayara takın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken ESC tuşuna basın sürekli. Karşınıza boot edilebilecek cihazlar çıkacak. USB'yi seçin ve karşınıza 0 kurulum ekranı gelecek. Ben BIOS'tan yapmıyorum. Format sonrası hiçbir şeye karışmayın bilgisayarın asıl boot cihazı HDD olduğu için kendliğinden açılacaktır. Eğer yardıma ihtiyaç olursa etiketleyebilirsiniz.
Buradan mesaj gelmeyince YouTube'dan video bulup yapmaya çalıştım ama burada takıldım. @Aykut Usta farklı format şekilleride mi varmış. Daha kolay şekilde mi o. Eğer onu yapacaksam buradan nasıl dönerim? Yardım edin
Buradan mesaj gelmeyince YouTube'dan video bulup yapmaya çalıştım ama burada takıldım. @Aykut Usta farklı format şekilleride mi varmış. Daha kolay şekilde mi o. Eğer onu yapacaksam buradan nasıl dönerim? Yardım edin
Tamamdır tahminim üzerine boot cihazını değiştirmişsiniz. Şu anki yol ile devam edin. Bilgisayarda sadece 1 tane HDD mi takılı? Ona göre bir tavsiye vereceğim.