T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.495 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Nisan 2023 #11 the Prodigy dedi: Fanları havayı üstten alıp alttan verecek şekilde ayarlarsanız AP201 güzel olabilir. Ben olsam AP201 tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Termodinamiğe karşı bu olay. Isınan hava yükselir. Bu sebeple aşağıdan yukarıya akış yapmak daha mantıklı.
the Prodigy dedi: Fanları havayı üstten alıp alttan verecek şekilde ayarlarsanız AP201 güzel olabilir. Ben olsam AP201 tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Termodinamiğe karşı bu olay. Isınan hava yükselir. Bu sebeple aşağıdan yukarıya akış yapmak daha mantıklı.
S solomon.kane Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 Tarikme dedi: Termodinamiğe karşı bu olay. Isınan hava yükselir. Bu sebeple aşağıdan yukarıya akış yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapabiliriz? Aşağıya 2 tane üste 1 tane fan taksak yeterli olur mu?
Tarikme dedi: Termodinamiğe karşı bu olay. Isınan hava yükselir. Bu sebeple aşağıdan yukarıya akış yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapabiliriz? Aşağıya 2 tane üste 1 tane fan taksak yeterli olur mu?