CoffeHolic Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 188 1 Temmuz 2023 #1 Selam, ASUS Armoury Crate uygulamasını indirdiğimde Launcher'i açınca "sıkıştırılmış klasörler" hatasını aldım. Ayıkla ya da çalıştır diyor. Hangisini yapmalıyım. ASUS'un resmi sitesinden indirdim. Dosya güvenlidir değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Selam, ASUS Armoury Crate uygulamasını indirdiğimde Launcher'i açınca "sıkıştırılmış klasörler" hatasını aldım. Ayıkla ya da çalıştır diyor. Hangisini yapmalıyım. ASUS'un resmi sitesinden indirdim. Dosya güvenlidir değil mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Ayıkla de.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.146 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Dosya güvenlidir, ben aktif kullanıyorum ve memnunum. Mağazadan MyASUS uda indirip kullanmanı tavsiye ederim.
Dosya güvenlidir, ben aktif kullanıyorum ve memnunum. Mağazadan MyASUS uda indirip kullanmanı tavsiye ederim.
CoffeHolic Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 188 1 Temmuz 2023 #4 inflexible dedi: Dosya güvenlidir, ben aktif kullanıyorum ve memnunum. Mağazadan MyASUS uda indirip kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor acaba my ASUS?
inflexible dedi: Dosya güvenlidir, ben aktif kullanıyorum ve memnunum. Mağazadan MyASUS uda indirip kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor acaba my ASUS?
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.146 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 CoffeHolic dedi: Ne işe yarıyor acaba my ASUS? Genişletmek için tıkla... Benim en sevdiğim özelliği BIOS'u flash bellek kullanmadan guncelleyebiliyor olması. Ayrıca guncel driverlara bakabilir, ASUS ürünlerini seri numarasıyla kaydedebilirsin...
CoffeHolic dedi: Ne işe yarıyor acaba my ASUS? Genişletmek için tıkla... Benim en sevdiğim özelliği BIOS'u flash bellek kullanmadan guncelleyebiliyor olması. Ayrıca guncel driverlara bakabilir, ASUS ürünlerini seri numarasıyla kaydedebilirsin...