die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #11 Ben de karma RAM kullanıyorum, bir sıkıntısını olmuyor anakartına uyan bir RAM al geç. Çoğunlukla sorun olmuyor sana sıkıntılı denk gelirse bilmem. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Ben de karma RAM kullanıyorum, bir sıkıntısını olmuyor anakartına uyan bir RAM al geç. Çoğunlukla sorun olmuyor sana sıkıntılı denk gelirse bilmem.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #12 die for you dedi: Ben de Karma RAM kullanıyorum, bir sıkıntısını olmuyor anakartına uyan bir RAM al geç. Çoğunlukla sorun olmuyor sana sıkıntılı denk gelirse bilmem. Genişletmek için tıkla... Tam zıttı yanlış bilgi vermeyin. Çoğu zaman mavi ekrana sebep oluyor.
die for you dedi: Ben de Karma RAM kullanıyorum, bir sıkıntısını olmuyor anakartına uyan bir RAM al geç. Çoğunlukla sorun olmuyor sana sıkıntılı denk gelirse bilmem. Genişletmek için tıkla... Tam zıttı yanlış bilgi vermeyin. Çoğu zaman mavi ekrana sebep oluyor.
S senXtial Centipat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 60 15 Şubat 2022 #13 Şu anki kullandığım RAM ve özellikleri şunlardır: Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu RAM'in yanına sıkıntı çıkarmayacak bir RAM önerebilir misiniz? Teşekkürler. Dosya Ekleri 1644852129362.png 19,1 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Şu anki kullandığım RAM ve özellikleri şunlardır: Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu RAM'in yanına sıkıntı çıkarmayacak bir RAM önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #14 Aynı RAM'den bir tane daha alın kafanız rahat olsun.
S senXtial Centipat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 60 15 Şubat 2022 #15 Lawien dedi: Aynı RAM'den bir tane daha alın kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada yokki
Lawien dedi: Aynı RAM'den bir tane daha alın kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada yokki
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #16 Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur.
Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur.
die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #17 yapiz dedi: Tam zıttı yanlış bilgi vermeyin. Çoğu zaman mavi ekrana sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş da haklı şans meselesi, ama artık mavi ekran hataları kalmadı sorun olmaz bence.
yapiz dedi: Tam zıttı yanlış bilgi vermeyin. Çoğu zaman mavi ekrana sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş da haklı şans meselesi, ama artık mavi ekran hataları kalmadı sorun olmaz bence.
S senXtial Centipat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 60 16 Şubat 2022 #18 Lawien dedi: Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam deneyeyim bir. Lawien dedi: Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada bu tür RAM'leri kaça bırakabilirim veya nerede satmaliyim?
Lawien dedi: Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam deneyeyim bir. Lawien dedi: Bütçe sıkıntısı yoksa RAM'i̇ satıp yerine bir kit alın hocam kafanız rahat olur. Benim önerebileceğim budur. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada bu tür RAM'leri kaça bırakabilirim veya nerede satmaliyim?