ASUS B450M-A Pro Max anakart ile RTX 5060 Ti uyumlu mu?

Sythexz

Hectopat
Daha fazla  
ASUS B450M-A Pro Max anakart ile RTX 5060 Ti uyumlu mu? Galiba PCI versiyonları farklıymış ama sorun olmaz diye okudum. Zaten 1-2 sene idarelik olacak sonra AM5 sisteme geçeceğim. ChatGPT uyumlu dedi bu arada.

ASUS B450M-A Pro Max anakart ile RTX 5060 Ti uyumlu mu? Galiba PCI versiyonları farklıymış ama sorun olmaz diye okudum. Zaten 1-2 sene idarelik olacak sonra AM5 sisteme geçeceğim. ChatGPT uyumlu dedi bu arada.
Uyumlu olur. Ama sanirim 5060 lar sikintiliydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sythexz bu videoyada bakabilirsin.

@Sythexz anladigim kadariyla PCI-e 3.0 ile bayagi performans kaybi oluyor. Eger bu duzeltilmemisse sıkıntı cekebilirsin.

Son düzenleme:
Uyumlu olur. Ama sanirim 5060 lar sikintiliydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sythexz bu videoyada bakabilirsin.

@Sythexz anladigim kadariyla PCI-e 3.0 ile bayagi performans kaybi oluyor. Eger bu duzeltilmemisse sıkıntı cekebilirsin.

Hocam zaten idarelik olacak. Benim işlemci ile FPS testlerine baktım aşırı sorun yok gibi.

Hocam zaten idarelik olacak. Benim işlemci ile FPS testlerine baktım aşırı sorun yok gibi.
Bazi oyunlarda yari yariya oluyor hocam neredeyse. Sikinti cekebilirsin. Duzeltilmis olabilir belki.

Merhaba aynı anakarta bende sahibim acaba RTX 5060 Ti alıp kullanmaya başladınız mı herhabgi bir sorun ile karşılaştınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı