ASUS B450M için Bluetooth kartı önerisi

chucky38

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım. Bilgisayara Wi-Fi'den ziyade Bluetooth özelliğini istiyorum. Anakart ASUS B450M Gaming Plus anakart. PCI Express girişli bir Bluetooth kartı lazım. Bluetooth dongle ile uğraşmak istemiyorum kaliteli bir şey olsun diyorum şöyle 300-500 verip almak istiyorum fakat ben bulamadım. Tavsiye öneri verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Bluetooth olarak bulmanız çok zor, Dongle'lara yönelmeniz daha iyi olur.

TP-Link Archer TX50E, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bu tür kartlar kullana bilirsin sadece Bt destekleyen kart hayatımda duymadım şahsen . Wifi ile bt kart birlikte olur .

Attığınız ürün dandik filan değil yalnız.
Attığım ürüne dandik demedim zaten Türkiye'de satılanlara dedim düzgün oku . Ayrıca soruyu yanlış okumuşum düzelttim ses kartı değil bt kartı istiyor arkadaş .

Attığım ürüne dandik demedim zaten Türkiye'de satılanlara dedim düzgün oku. Ayrıca soruyu yanlış okumuşum düzelttim ses kartı değil BT kartı istiyor arkadaş.

Attığınız ürün Türkiye'de satılıyor. Farklı bir ülkeden gelmesi bunu değiştirmiyor. Ki TR'den gelip de 5000 TL altına dandik olmayan çok ses kartı var.

Düzgün oku, şeklindeki emriniz için de teşekkür ederim.

Sadece Bluetooth olarak bulmanız çok zor, Dongle'lara yönelmeniz daha iyi olur.

Derdim Xbox One kolu bağlamak

MAX 500TL

Xbox One kolu ya da PS3 kolu bağlanır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…