Asus B450M-K Prime ile uyumlu RAM Önerisi

WhiteWalker23

Megapat
Başlıkta belirttiğim gibi Asus B450M-K Prime anakartla uyumlu bir RAM arıyorum. RAM'in verdiği frekansta Ryzen 5 işlemci ile çalışabilecek, uyumsuzluk yaratmayacak. Aşağıda verdiğim RAM uygun mudur? Öneriniz var mıdır?

Uygundur, bilindik herhangi bir markanın 3000-3200 MHz RAMlerini kullanabilirsiniz. Ryzen ailesi Intel'e göre daha yüksek frekanslarda çalışıyor.

Uygundur, bilindik herhangi bir markanın 3000-3200 MHz RAMlerini kullanabilirsiniz. Ryzen ailesi Intel'e göre daha yüksek frekanslarda çalışıyor.

Kastettiğiniz Ryzen'in yüksek frekanslarda daha iyi performans vereceği ise katılıyorum. Ancak ne anlatmak istediğinizi anlayamadım.

Başlıkta belirttiğim gibi Asus B450M-K Prime anakartla uyumlu bir RAM arıyorum. RAM'in verdiği frekansta Ryzen 5 işlemci ile çalışabilecek, uyumsuzluk yaratmayacak. Aşağıda verdiğim RAM uygun mudur? Öneriniz var mıdır?

Bu Ram B450M-K'nın desteklediği ramler içinde gözükmüyor. Aldınız mı bu ram den?
B450M-K nın Ram destek sayfasına baktım bu ram gözükmüyor hocam bir sıkıntı yaşarmıyım;?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı