Asus B450M-K vs MSI B450M Gaming Plus

Makaleler
3
Merhabalar. Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistemim için anakart arıyorum.
Bu iki anakart arasında kaldım. Arada 90₺ fark var, MSI almaya değer mi? Bana değmez gibi geliyor. Onun dışında, bu ASUS Prime B450M-K nasıldır? Sıradan bir kullanıcıyım, M.2 kullanmam (muhtemelen), 2 RAM slotu yeterli. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistemim için anakart arıyorum.
Bu iki anakart arasında kaldım. Arada 90₺ fark var, MSI almaya değer mi? Bana değmez gibi geliyor. Onun dışında, bu ASUS Prime B450M-K nasıldır? Sıradan bir kullanıcıyım, M.2 kullanmam (muhtemelen), 2 RAM slotu yeterli. Teşekkürler.
Asus alın geçin, MSI X470 Gaming Pro Carbon anakart ile çok sorun yaşadım, bir daha MSI almam. Ayrıca MSI'ın yeni servisi rezalet.

Asus alın geçin, MSI X470 Gaming Pro Carbon anakart ile çok sorun yaşadım, bir daha MSI almam. Ayrıca MSI'ın yeni servisi rezalet.
Dostum, AMD işlemcilerde MSI anakartların garip voltaj verdiği gibi bir şey okudum. Ayrıca 80₺ pahalı.
B450M-K yaklaşık 500₺, Gigabyte B450M S2H ise yaklaşık 400₺. Aradaki 100₺'ye değecek bir fark var mı? Gigabyte Türkiye'de garantili mi? Garantiye ihtiyacım olur mu bilmiyorum ancak olsa iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı