ASUS B650M r anakarta 2. M.2 SSD önerisi

Bütçe
2k-4k
Hocam tanrı tarafından mı gönderildiniz? Galiba sorunuma çözüm bulacaksınız. Windowsta 1dk falan aarada sırada donma takılma falan oluyo.2.ssdyi aldığımda nasıl yapabileceğime dair video varmı?

birde geçen sene aralık ayında aldım pcyi,temiz kullandığımı düşünüyorum.
Estağfurullah hocam. Forumdaki dalım SSD zaten, sık sık bakıyorum konulara.
S70 Blade'in kullandığı IG5236 dene bir kontrolcü var. Bildiğiniz işlemci, kendi hızı çekirdeği var. O model sorunlu ne yazıkki, sonradan değiştirildiği iddia ediliyor doğrusu. Sorunları ise en çok hızların düşük çıkması:

Sonrasında ise verilerin silinmesi veya sistemde takılmalar ile beraber, ölüme kadar gidiyor.

Sizde hızlarda bir sıkıntı yoksa şuanlık çok kritik değil ama sistemin takılması genede anormal durum. SSD sorunlu olsada sağlığı ve değerleri temiz gözükebiliyor.
Siz bir Crystaldiskmark ile hızlara bakın derim. 1 yıl olmuş, şimdiden hızları düşmüş olması lazım.

SSD klonlamada böyle yapılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Estağfurullah hocam. Forumdaki dalım SSD zaten, sık sık bakıyorum konulara.
S70 Blade'in kullandığı IG5236 dene bir kontrolcü var. Bildiğiniz işlemci, kendi hızı çekirdeği var. O model sorunlu ne yazıkki, sonradan değiştirildiği iddia ediliyor doğrusu. Sorunları ise en çok hızların düşük çıkması:

Sonrasında ise verilerin silinmesi veya sistemde takılmalar ile beraber, ölüme kadar gidiyor.

Sizde hızlarda bir sıkıntı yoksa şuanlık çok kritik değil ama sistemin takılması genede anormal durum. SSD sorunlu olsada sağlığı ve değerleri temiz gözükebiliyor.
Siz bir Crystaldiskmark ile hızlara bakın derim. 1 yıl olmuş, şimdiden hızları düşmüş olması lazım.

SSD klonlamada böyle yapılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1756585464091.png

Değerler bu şekilde hocam herhangi bir sıkıntı var mı? Ayrıca video ve bilgiler için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2566036

Değerler bu şekilde hocam herhangi bir sıkıntı var mı? Ayrıca video ve bilgiler için teşekkür ederim.
Olması gerektiği gibi. Yazma hızları olarak bir sorun yok gibi.

İsterseniz bir çipi kontrol edek:
Phison veya Innogrit olandan biri çıkması lazım.

Olması gerektiği gibi. Yazma hızları olarak bir sorun yok gibi.

İsterseniz bir çipi kontrol edek:
Phison veya Innogrit olandan biri çıkması lazım.
1756586226107.png

Detaylar böyle hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı