Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R
Lenovo R24e (Bayou F80) - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
Honor 400 8/256GB
Estağfurullah hocam. Forumdaki dalım SSD zaten, sık sık bakıyorum konulara.Hocam tanrı tarafından mı gönderildiniz? Galiba sorunuma çözüm bulacaksınız. Windowsta 1dk falan aarada sırada donma takılma falan oluyo.2.ssdyi aldığımda nasıl yapabileceğime dair video varmı?
birde geçen sene aralık ayında aldım pcyi,temiz kullandığımı düşünüyorum.
S70 Blade'in kullandığı IG5236 dene bir kontrolcü var. Bildiğiniz işlemci, kendi hızı çekirdeği var. O model sorunlu ne yazıkki, sonradan değiştirildiği iddia ediliyor doğrusu. Sorunları ise en çok hızların düşük çıkması:
XPG 2TB Gammix S70 SSD hız düşüşü
Arkadaşlar, yaklaşık 6-7 aydır SSD'yi kullanıyorum. SSD'nin sıcaklık değerlerini boştayken yaz ayında en düşük 67 derece, şu an ise en düşük 64 derece olarak gördüm. Genelde ortalama 68 derecede sıcaklıkta çalışıyor, yük altığına girdiğinde ise 72 dereceye kadar çıkıyor. Sürekli 65-75 derece...
XPG Gammix S70 Blade 1TB okuma/yazma değerleri düşük
Arkadaşlar merhaba. İlk kez NVMe disk taktım benim PC'ye fakat vaadettiği değerleri vermiyor. Sizce nedendir? Birden fazla yazılımla test ettim değerler yaklaşık aynı.
Sonrasında ise verilerin silinmesi veya sistemde takılmalar ile beraber, ölüme kadar gidiyor.
Sizde hızlarda bir sıkıntı yoksa şuanlık çok kritik değil ama sistemin takılması genede anormal durum. SSD sorunlu olsada sağlığı ve değerleri temiz gözükebiliyor.
Siz bir Crystaldiskmark ile hızlara bakın derim. 1 yıl olmuş, şimdiden hızları düşmüş olması lazım.
SSD klonlamada böyle yapılıyor:
Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır?
SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak