ASUS BIOS güncellerken flash görünmüyor

joshuan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, anakartım ASUS Prime A520-M. BIOS versiyonum 2806, 3002'ye yükseltmek istiyorum ama flash belleğim görünmüyor. Aynı şey format atmaya çalışırken de başıma geldi ve format atamadım. Flashımı görseldeki gibi biçimlendirdim bu arada seçeneklerde sadece exFAT ve NTFS var. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    14,5 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah deneyip sonuçları atarım hocam inşallah ama USB'nin görünmemesi sinirimi bozuyor halen daha.
O da ayrı konu hocam. USB belleğin markası ve boyutu nedir? Araştıralım.

Kingston 64 GB, ben aslında yaklaşık 3 ay önce BIOS'umu bu USB'den güncelledim ama 3 ay sonra denediğim de görünmedi.
Tamamdır hocam. Eğer bellekte donanımsal bir sorun yoksa çözülür. Araştırıp yazarım.

Hocam madem SSD'den güncelleme yapılabiliyor neden herkes USB'den yaptırmaya çalışıyor?

Her BIOS farkli, bazilarin Windows Update ile bile guncellenebiliyor hatta bazilari var ki internet baglantisiyla uzak sunucudaki ISO dosyasiyla formatlanabiliyor. Bildigimiz format, Windows 10 formatlanabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam madem SSD'den güncelleme yapılabiliyor neden herkes USB'den yaptırmaya çalışıyor?

Bazı anakartlar BIOS güncellemesi için FAT32 biçiminde bir disk istediği için. Bu sizin anakartınız için geçerli değil.

Her BIOS farkli, bazilarin Windows Update ile bile guncellenebiliyor hatta bazilari var ki internet baglantisiyla uzak sunucudaki ISO dosyasiyla formatlanabiliyor. Bildigimiz format, Windows 10 formatlanabiliyorsun.
Doğrudur hocam. Otomatik güncellemelere BIOS'u da dahil etmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı