ASUS BIOS güncellerken flash görünmüyor

joshuan

Centipat
Katılım
29 Kasım 2022
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, anakartım ASUS Prime A520-M. BIOS versiyonum 2806, 3002'ye yükseltmek istiyorum ama flash belleğim görünmüyor. Aynı şey format atmaya çalışırken de başıma geldi ve format atamadım. Flashımı görseldeki gibi biçimlendirdim bu arada seçeneklerde sadece exFAT ve NTFS var. Yardımcı olur musunuz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    14,5 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
@joshuan son durum nedir?

Bu ayar sizde açık mı?Eki Görüntüle 1731661

Açıksa kapatıp deneyin.

Bilgisayarı zorla kapatıp açtım bir sıkıntı olmadı, normal Windows'a girdi ama BIOS'u güncellemedi, açıkçası bu saatten sonra çok da umurumda değil olmasa da olur diyorum şimdilik. BitLocker açık değildi bu arada.
 
O zaman tekrar dene. O ekranda donmaması lazım normalde.

Abi öyle takılı kalınca korktum, yeni bir anakart alma imkanım da yok, yaparsam ve bir sefer daha donup kapatıp açtığımda sistem açılmazsa benim için pek iyi olmaz, keşke USB belleğimi görse de hiç SSD'den güncellemekle uğraşmasam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı