ASUS Cerberus için kulak pedi önerisi

MysticVezonTR

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
1.516
ASUS Cerberus V1 kulaklığımın artık deri pedleri dökülmeye başladı ve bu şekilde kullanamamaya başladım. Bu yüzden yeni ped almam gerekiyor. ASUS bu pedleri Türkiye'de satmıyormuş. O yüzden mecburen kulaklığa uyacak başka bir ped almam gerek. Böyle bir şey başınıza geldiyse bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Aliexpress'ten tedarik edebilirsiniz fason olarak. Corsair kulaklık pedi dahi soyulsa direkt kulaklıkta bire bir değişim yapıyor garanti kapsamındaysa ürün. Asus'un müşteri memnuniyetinin Corsair'e göre ne denli olduğu da belli.


Asus'un müşteri memnuniyeti benim için eksilere düşecek kadar kötü o kadar diyebilirim. Zaten kulaklık için yazarken de bi şey beklemiyodum ve düşündüğüm gibi de oldu hiçbir şey yapamadılar tıp ki telefonumda sorun olduğu zamanki gibi.
Bunların dışında Aliexpress'den daha önce alışveriş yapmadım ama son zamanlarda gümrük vergisi vs. bir şeyler gelmemiş miydi? Ben bunu sipariş etsem daha sonra ne kadar daha para ödemem gerekir ki?
 
Bazı satıcılar ödeme esnasında vergiyi önden almaya başladı. Eğer ödeme ekranında tax kesmiyorsa ürünün %20 bedeli + 8 tl + 0,8 tl şeklinde vergilendirilirsiniz.
 

Geri
Yukarı