w0xcrush Kilopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 178 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #1 Normalde Logitech G213 almayı planlıyordum fakat 150₺'ye sıfır ASUS Cerberus buldum ve bütçeme çok uygun geldi. Bu klavye alınır mı? Kullanan kişilerin deneyimleri nasıl, olumlu mu?
Normalde Logitech G213 almayı planlıyordum fakat 150₺'ye sıfır ASUS Cerberus buldum ve bütçeme çok uygun geldi. Bu klavye alınır mı? Kullanan kişilerin deneyimleri nasıl, olumlu mu?
FurthestEagle Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #2 Alınır, mebran klavyeler kauçuk switchleri olduğu için fark yoktur. 150 tl ise temiz alınır.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 4 Haziran 2020 #3 2015 yılında çok kısa bir süre kullanmıştım. Tuşları bana biraz sert geldi ama bütçeye göre alınmaması için bir neden yok.
2015 yılında çok kısa bir süre kullanmıştım. Tuşları bana biraz sert geldi ama bütçeye göre alınmaması için bir neden yok.
w0xcrush Kilopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 178 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #4 FurthestEagle dedi: Alınır, mebran klavyeler kauçuk switchleri olduğu için fark yoktur. 150 tl ise temiz alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bugün alıyorum hayırlısıyla. Yararsız Üye dedi: 2015 yılında çok kısa bir süre kullanmıştım. Tuşları bana biraz sert geldi ama bütçeye göre alınmaması için bir neden yok. Genişletmek için tıkla... Bugün alacağım ergonomisi iyi olsa yeterli benim için, sertlik çok problem olmaz gibi.
FurthestEagle dedi: Alınır, mebran klavyeler kauçuk switchleri olduğu için fark yoktur. 150 tl ise temiz alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bugün alıyorum hayırlısıyla. Yararsız Üye dedi: 2015 yılında çok kısa bir süre kullanmıştım. Tuşları bana biraz sert geldi ama bütçeye göre alınmaması için bir neden yok. Genişletmek için tıkla... Bugün alacağım ergonomisi iyi olsa yeterli benim için, sertlik çok problem olmaz gibi.