Asus, CES 2021’de TUF Dash F15 Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

İyi güzel de nedir bu uygun fiyat? 1080P 144Hz bir ekran olduğuna göre bileşenleri de iyidir, İnşallah bizim ülkemiz için de ''uygun'' fiyat geçerli olur. Bir de benim şikayetçi olduğum durum şu, günlük kullanım için üretilen cihazlarda artık yükseltme seçeneklerinin çok kısıtlı olması ya da olmaması. 6 yıllık lenovo laptopumda hem SSD hem RAM takviyesi için boş port bulunurken, yeni aldığım Swift 3 cihazımda neden sadece bir tane M.2 portu var?(cihazda boş port yok, kendi M.2'sini çıkarıp daha yüksek boyutlusu takılabiliyor sadece) @Ali Güngör
Bu durumu da ekleyecektim ana mesaja fazla karıştırmayayım dedim. Bu yonga setlerinin içinde 20 civarı yonga seti var, 5 tane x4 port yapar bu. Ekran kartı zaten işlemciye bağlı kalanların 1 tanesi ağ kartına gidiyor, 2 tane depolamaya gidiyor ve çok iyi bir cihazsa 1 tane TB3 portuna gidiyor.

Üreticiler PCIe hatlarımızı yiyiyor, USB hatlarımızı, Sata hatlarımızı (ne kadar gerekli tartışılır) yiyip duruyor. Aynı şekilde RAM'leri de lehimleyip iyice öldürüyorlar cihazı. Bakalım ilk kim çözecek durumu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı