Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ocak 2015 #11 Shovery dedi: Asus modeli gereksiz pahalı. SAPPHIRE R9 280 DUAL-X OC, 3 GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 570 TL Genişletmek için tıkla... Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak.
Shovery dedi: Asus modeli gereksiz pahalı. SAPPHIRE R9 280 DUAL-X OC, 3 GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 570 TL Genişletmek için tıkla... Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak.
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 2 Ocak 2015 #12 http://www.vatanbilgisayar.com/asus...b-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html Aradığınız ürün budur. Şimdiden hayırlı olsun. Technopat.net tarafından ödül almış bir ürün ve performans testleri burada mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...b-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html Aradığınız ürün budur. Şimdiden hayırlı olsun. Technopat.net tarafından ödül almış bir ürün ve performans testleri burada mevcut; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Shovery Ziyaretçi 2 Ocak 2015 #13 Çok daha düşük fiyata çok daha iyisini almak varken sırf Asus diye parayı çöpe atmak çok saçma bence!?
Çok daha düşük fiyata çok daha iyisini almak varken sırf Asus diye parayı çöpe atmak çok saçma bence!?
S Shovery Ziyaretçi 2 Ocak 2015 #14 Recep Baltaş dedi: Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım.
Recep Baltaş dedi: Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #15 Recep Baltaş dedi: Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Ekran kararması derken?
Recep Baltaş dedi: Sapphire tavsiye etmiyorum. Sonra oyunlarda ekran kararması sorunu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Ekran kararması derken?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #16 Shovery dedi: Çok daha düşük fiyata çok daha iyisini almak varken sırf Asus diye parayı çöpe atmak çok saçma bence!? Genişletmek için tıkla... ASUS'un soğutma çözümünün ne kadar etkili olduğunu sadece kullananlar anlar. Tahminimce sen hiç kullanmamışsın.
Shovery dedi: Çok daha düşük fiyata çok daha iyisini almak varken sırf Asus diye parayı çöpe atmak çok saçma bence!? Genişletmek için tıkla... ASUS'un soğutma çözümünün ne kadar etkili olduğunu sadece kullananlar anlar. Tahminimce sen hiç kullanmamışsın.