Asus dizüstü dokunmatik mouse bölmü sorunu

Ahmet Altunova

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Asus dizüstü win 8 bilgisayarım var. Orta bölümündeki mouse bölmü çalışmıyor. Kablolu mouse taktığımda onla oluyor idare ediyorum ama dokunma bölmü çalışmıyor. Yardım edermisniiz bilgisi olan varmı ayarı varmi bunların ?

Merhaba, bilgisayarınızın modeli nedir ve ne zaman sorun oluştu sök tak yaptınız mı bilgisayarınızı ?

Hayır daha yeni aldım bilgisayarı 4 ay oldu alalı. Bence ben yanlışıkla bir şey yaptım kapadım. Markası ASUS X550C

Sistem geri yükleme yapmanızı öneririm muhtemelen sorununuz düzelecek.Video da nasıl yapılacağı anlatılmış;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok abi yaa sende naptin onlara gerek yok neyse ben buldum sorunu teşekkürler genede yardımcı olduğun için Sorun FN + F9 tuşundan aç kapa sorunu

Bir ayar oynadım ondan oldu herhalde deyince sistem geri yükleme en mantıklı çözüm FN+F9 hiç gelmemişti aklıma

Bir ayar oynadım ondan oldu herhalde deyince sistem geri yükleme en mantıklı çözüm FN+F9 hiç gelmemişti aklıma
bendede benzer sorun var.. asus x542ur marka bilgisayarda win10 kuruluydu win7 yaptım touchpad tanımıyor ne yaptıysam olmadı acil yardım

bendede benzer sorun var.. asus x542ur marka bilgisayarda win10 kuruluydu win7 yaptım touchpad tanımıyor ne yaptıysam olmadı acil yardım

Sen de tuşunu aç kapa yapmayı unuttun mu yoksa ?
şaka bir yana çözüm olarak diyebileceklerim.ASUS sitesinde destek kısmında modelini yazıp driver arayabilirsin.Ya da içini açtıysan,herhangi bir darbe aldıysa laptop,touchpadin çok ince bir soketi var bazen temizlemek için açarken çıkar tak yapsan bile bozulabiliyor.Öyle bir şey yaptıysan bozulmuş olabilir.
(Direk ASUS DESTEK'e yazabilirsin,en kısa sürede dönüş yapıyorlar.)

Abi aynı sorunu ben de yaşıyorum, ben sök tak yaptırdım nasıl halledeceğim?
Sök tak kendin mi yaptın?
İşlem sırasında genelde pad ya da klavye bazı tuşları bozulabiliyor.Açıp soketlere tekrar bakabilirsin,başkası açtıysa soketlere zarar vermiş olabilir takarken ya da silerken.Bilgisayarcıysa yedek klavyesi ya da pad paneli vardır elinde bir denesin sorunu öyle anlarsın anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…