Mert ÇALIŞKAN Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar,bu modemi Technopat incelemesinde gördüm. Benim 9-10/Mbps internet hızım var, indirme hızım 900/Kbps-1MB arası. Şimdi gelelim asıl konuya: Ben bu modemi alırsam benim indirme hızım ve upload hızım artar mı? Sağolun... Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2014
Arkadaşlar,bu modemi Technopat incelemesinde gördüm. Benim 9-10/Mbps internet hızım var, indirme hızım 900/Kbps-1MB arası. Şimdi gelelim asıl konuya: Ben bu modemi alırsam benim indirme hızım ve upload hızım artar mı? Sağolun...
M Mehmet Adalı Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #2 Seçtiğiniz modem yüksek hızları destekler ama indirme hızınız büyük oranda internet sağlayıcınıza bağlıdır.
Seçtiğiniz modem yüksek hızları destekler ama indirme hızınız büyük oranda internet sağlayıcınıza bağlıdır.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Temmuz 2014 #3 Download ve Upload hızları ISS'ye bağlıdır. Dünyanın en iyi modemini de kullansanız hızlarda değişiklik olmayacaktır.
Download ve Upload hızları ISS'ye bağlıdır. Dünyanın en iyi modemini de kullansanız hızlarda değişiklik olmayacaktır.