- Makaleler
- 1
Arkadaşlar herkese selamlar. Kullandığım AirTies 5650 modemin kablosuz çekim performansı düşüklüğünden modem değişikliği yaptım. 5650 modemde iki oda ileride 16 MBPS hızın 2 bilemedin 3 MBPS hız veriyordu. Bende almışken iyisinden modem alayım dedim çift bant destekli falan. Sonra Asus almaya karar verdim fakat gel gör ki çekim gücünde hiç bir artış olmadı. Çok şaşırdım antensiz 5650 ile 3 antenli AC750 nasıl aynı hızı verebilir diye.
5 GHZ bağlantıda bir oda sonra çok çok düşük çekiyor ve 1 MBPS hız bile alamıyorum. 2.4’te ise 4 5 MBPS hız alıyorum.
Arkadaşlar bu modemde benim bilmediğim, yapmam gereken bir ayar mı var ? Bazı Youtube videolarında çekim testlerinde aynı mesafede adamlar tam hız alıyor ben neden alamıyorum ? Bina eski bina öyle taş gibi duvardan yapıldığı falanda yok. Neden böyle bir sorun oldu hala anlamış değilim.
5 GHZ bağlantıda bir oda sonra çok çok düşük çekiyor ve 1 MBPS hız bile alamıyorum. 2.4’te ise 4 5 MBPS hız alıyorum.
Arkadaşlar bu modemde benim bilmediğim, yapmam gereken bir ayar mı var ? Bazı Youtube videolarında çekim testlerinde aynı mesafede adamlar tam hız alıyor ben neden alamıyorum ? Bina eski bina öyle taş gibi duvardan yapıldığı falanda yok. Neden böyle bir sorun oldu hala anlamış değilim.