ASUS DSL N-16 modem yıldırım düşmesi sonrası bozuldu

kacil97

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar modemim 2 gün önce yakınlara düşen yıldırım sonrası komple gitti. Ertesi sabah adaptör değiştim ama sadece Power, Ethernet ve Wi-Fi ışığı yanıyor DSL ışığı ve yanındaki ışık yanmıyor. Birkaç kez reset atmama rağmen düzeltemedim. Modemim yanmış olabilir mi?
Modem markam = ASUS DSL N-16

Not: Arayüze vesaire girebiliyorum.

Merhaba arkadaşlar modemim 2 gün önce yakınlara düşen yıldırım sonrası komple gitti. Ertesi sabah adaptör değiştim ama sadece Power, Ethernet ve Wi-Fi ışığı yanıyor DSL ışığı ve yanındaki ışık yanmıyor. Birkaç kez reset atmama rağmen düzeltemedim. Modemim yanmış olabilir mi?

Gelen kötü akımdan sanırım arızalanmış.
Garantisi olmasa bile yıldırım durumlarına karşı ücretsiz cihaz değişimi yapıyorlar.
Keenetic'de garantim bitmiş olmasına rağmen benzer bir olaydan sebep ücretsiz modem değişimi yaptılar, şansınızı deneyip garantiye gönderin.

Arayüze girebiliyorsan firmware güncellemesi deneyerek paçayı kurtarma ihtimalin var, yoksa port gitmişse, arayüze girsen de işe yaramaz.

Gelen kötü akımdan sanırım arızalanmış.
Garantisi olmasa bile yıldırım durumlarına karşı ücretsiz cihaz değişimi yapıyorlar.
Keenetic'de garantim bitmiş olmasına rağmen benzer bir olaydan sebep ücretsiz modem değişimi yaptılar, şansınızı deneyip garantiye gönderin.

Böyle saçma şeylerde hep beni bulur zaten arızalı olduğuna emin olmamın bir yolu var mıdır peki kesin yıldırım yüzünden olduğuna nasıl emin olabilirim.

Arayüze girebiliyorsan Firmware güncellemesi deneyerek paçayı kurtarma ihtimalin var, yoksa port gitmişse, arayüze girsen de işe yaramaz.

Arkadaşımdan modem aldım sağ olsun yolladı ya uğraşmam artık cevap yazanlar için teşekkürler.

Geri
Yukarı