Zorhns
Decapat
Daha fazla
Yeni bir internet sağlayıcısına geçmiştik her şey çok güzeldi. Ama modemimiz yoktu dedik alırız hem yerleşik bir modemimiz olsun. MediaMarkt raflarından bana parıldayan bir şey göründü ASUS DSL N16, o an büyülenmiş gibiydim. Onu istiyordum. Aldım ve usulca evime doğru yürüdüm. Evime gittim kabloları bağladım ve oynamaya başladım. Her şey modemi aldıktan 3 ay sonra başladı. Kablolu internetim nedense kablo bazlı çalışmadı ve kablosuz bağlantıya geçt- ne? Neden geçemedim. Hadi kablosuz bağlan artık bağlan artık bağlansana ulan bağlan neden bağlanmıyorsun. Ahh tamam sonunda bağlandı! Bu hız ne lan 60 Mbps internet eve geliyor kablosuz modemin yanındayken ben neden 2 Mbps alıyorum? ASUS cevap ver bana ASUS konuş benimle. Oh. Ağ stabilizasyonunu açtım 10 Mbps alıyorum. Şükür çok şükür Allah'ım buna da şükür.
3. ay: Buna da şükür.
6. ay: Buna da şükür.
1. yıl: Ulan 10 Mbps ınternet alıyorum zaten neden çekmiyorsun nasıl çekmiyorsun? 10 Mbps ya, yanındayım senin.
Babam maç izlerken odada bağırıyor. Annem yemek tarifi bakamıyor. Ben Metin2'ye loginlerken bir anda düşük bant uyarısı atıyor. Nasıl oluyor ya zamanında insanlar 128 Kbps internetle oynadı bu oyunu o zamanlar aşırı ıyı ınternet olarak anılıyordu ben neden oynayamıyorum, ASUS neden bunu bana yapıyorsun ASUS?
3. ay: Buna da şükür.
6. ay: Buna da şükür.
1. yıl: Ulan 10 Mbps ınternet alıyorum zaten neden çekmiyorsun nasıl çekmiyorsun? 10 Mbps ya, yanındayım senin.
Babam maç izlerken odada bağırıyor. Annem yemek tarifi bakamıyor. Ben Metin2'ye loginlerken bir anda düşük bant uyarısı atıyor. Nasıl oluyor ya zamanında insanlar 128 Kbps internetle oynadı bu oyunu o zamanlar aşırı ıyı ınternet olarak anılıyordu ben neden oynayamıyorum, ASUS neden bunu bana yapıyorsun ASUS?