ASUS DSL-N16 modem VDSL paket yükseltince kopmalar gitti

oguzgl12

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, uzun zamandır modemimle alakalı kopma sorunu yaşıyordum. İnternet ışığım yanmasına rağmen internet gelmiyordu 35 Mbps VDSL olan paketimi 100 Mbps VDSL'e yükselttikten sonra modem stabil kaldı ve bir daha da hiç böyle bir şey yaşamadım. 2 haftadır bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, uzun zamandır modemimle alakalı kopma sorunu yaşıyordum. İnternet ışığım yanmasına rağmen internet gelmiyordu 35 Mbps VDSL olan paketimi 100 Mbps VDSL'e yükselttikten sonra modem stabil kaldı ve bir daha da hiç böyle bir şey yaşamadım. 2 haftadır bunun sebebi nedir?

Muhtemelen portunuzu daha sağlıklı bir porta aktarmışlardır daha üst paketi daha iyi alabilmeniz için veya bu aralar altyapınız iyileştirilmiş olabilir.

Yoksa herşey aynıyken daha yüksek hızda kopmaması ama düşük hızda kopuyor olması pek olası görünmüyor.

Hangi firmadasınız? Ve modemin yazılım versiyonunu belirtirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı