ASUS Dual 4060 Ti 8 GB ekran kartının VRAM'i yeterli mi?

Semih_D

Decapat
2 hafta önce topladım sistemi şimdi de millet 8 GB yetmez, yanlış tercih vs. diyor. Aklımda soru işaretleri uyandırdı size danışmak istedim. Sizce bu kart beni ne kadar götürür?

Oyun için soruyorsanız 1080p'de uzun yıllar götürür sorun olmaz. 2K için ise sınır değer.

2 hafta önce topladım sistemi şimdi de millet 8 GB yetmez, yanlış tercih vs. diyor. Aklımda soru işaretleri uyandırdı size danışmak istedim. Sizce bu kart beni ne kadar götürür?

Monitörün 1080p ise 8 GB VRAM uzun süre boyunca yeterli olur. 2K monitörün varsa aynı şeyi diyemiyorum. 2K oyun oynamak istersen 16 GB VRAM daha mantıklı aslında olay monitörünün destekleyebildiği çözünürlükte yatıyor.

Saf Güç olarak Vram kullanımı 1080p de tahminimce 2-2.5 yıl veya 3 yıl götürür gibime geliyor. Alabiliyorsan 16gb lik 4060ti al veya 7700xt / 7800xt al amd den

Kartta 16 GB ı akıcı bir şekilde işleyecek güç kesinlikle yok. 12 GB olsa güzel olabilirdi ama o kartın 16 GB VRAM'li modeli olması 8 GB olmasından daha absürt.

Oyun için soruyorsanız 1080P'de uzun yıllar götürür sorun olmaz. 2K için ise sınır değer.

Saf güç olarak VRAM kullanımı 1080p de tahminimce 2-2.5 yıl veya 3 yıl götürür gibime geliyor. Alabiliyorsan 16 GB'lik 4060 Ti al veya 7700XT / 7800XT al AMD'den.

Kart zaten 1080p kartı diyorlardı bende monitörü 1080p aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…