ASUS Dual 4070 Super white OC mi Gigabyte 4070 Super Windforce mu?

• Konuyu başlatan umt23
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 892
Dual daha iyi işte, gerekli cevap verilmiş. Neden illa Gigabyte almak istediğini de anlayamadım.
Hocam aradaki 2-3 derece fark ve azıcık ses farkı için bu kadar fiyat farkına gerek var mı? Arkadaş düşük bir bütçe ile topluyor zaten ve Intel alma konusundada kararlı, benim kanaatimce windforce alıp neye parası az kalıyor veya yükseltmesi gerekiyorsa ona yönelmeli.

Hocam aradaki 2-3 derece fark ve azıcık ses farkı için bu kadar fiyat farkına gerek var mı? Arkadaş düşük bir bütçe ile topluyor zaten ve Intel alma konusundada kararlı, benim kanaatimce windforce alıp neye parası az kalıyor veya yükseltmesi gerekiyorsa ona yönelmeli.
Bütçede sıkıntı yok. Normalde gigabyte alıcaktım https://www.itopya.com/kuark-niveus...1N_ALyP6JXgkl9_Kc0FVbPb18hJq8SDKF1br82gHzS0XQ bu sistemi görünce sormak istedim

Hayır ben hazır sistem alacağım o yüzden sordum. Gigabyte seçeneği yok hazır sistemde ama ben Gigabyte almak istiyordum onu bulamayınca merak ettim hangisi daha iyi diye.

Gigabyte 4060 Windforce modeli testte 82.5 derece çıkmış. ASUS Dual 54.8 derece. Tabii ki de ASUS.

Hayır ben hazır sistem alıcam o yüzden sordum. Gigabyte seçeneği yok hazır sistemde ama ben gigabyte almak istiyordum onu bulamayınca merak ettim hangisi daha iyi diye
4070 super sistem olarak şuna bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı