Arrda Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 127 27 Ekim 2020 #1 Forumda ASUS Dual ekran kartlarının sorunlu olduğunu söyleyen birkaç kişi gördüm. Bu nedenle sormak istedim. ASUS Dual 2060 sorunlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Forumda ASUS Dual ekran kartlarının sorunlu olduğunu söyleyen birkaç kişi gördüm. Bu nedenle sormak istedim. ASUS Dual 2060 sorunlu mu?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 27 Ekim 2020 #2 Alacaksanız Evo modellerini almayı tercih ediniz. Ben gene de Dual haterıyım. Almam, aldırtmam.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.316 Makaleler 42 Çözümler 275 27 Ekim 2020 #3 RTX serisinde yine kötü değil, ama Evo model olması çok daha iyi olacaktır.
Tkazgan Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 51 27 Ekim 2020 #4 Nvidia kartlarında sorunsuz bir model ama amd kartları genel problemli olduğu için amd ekran kartlarında dual alınmaz.
Nvidia kartlarında sorunsuz bir model ama amd kartları genel problemli olduğu için amd ekran kartlarında dual alınmaz.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Ekim 2020 #5 Arrda dedi: Forumda ASUS Dual ekran kartlarının sorunlu olduğunu söyleyen birkaç kişi gördüm. Bu nedenle sormak istedim. ASUS Dual 2060 sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Bende RX 580'in Dual modeli var. 80-85 derecelere çıkıyor hangi ayarlarda hangi oyunu oynarsam oynayayım. Kasamdan kaynaklı biraz da ama yine de soğutmasının kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Arrda dedi: Forumda ASUS Dual ekran kartlarının sorunlu olduğunu söyleyen birkaç kişi gördüm. Bu nedenle sormak istedim. ASUS Dual 2060 sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Bende RX 580'in Dual modeli var. 80-85 derecelere çıkıyor hangi ayarlarda hangi oyunu oynarsam oynayayım. Kasamdan kaynaklı biraz da ama yine de soğutmasının kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 27 Ekim 2020 #6 Soğutucu tasarımıyla ilgili problemleri vardı. Sonunda EVO ibaresi olan modeller ile düzeltildi. Eski modeller nispeten daha çok ısınıyor yani.
Soğutucu tasarımıyla ilgili problemleri vardı. Sonunda EVO ibaresi olan modeller ile düzeltildi. Eski modeller nispeten daha çok ısınıyor yani.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.737 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #7 Asus alacaksanız TUF yada ROG Strix modellerini alın. Açık ara en iyi ekran kartı modeli ROG Strix.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 27 Ekim 2020 #8 kebab man dedi: Asus alacaksanız TUF yada ROG Strix modellerini alın. Açık ara en iyi ekran kartı modeli ROG Strix. Genişletmek için tıkla... Açık ara en fiyat farkı yüksek olan da ROG Strix, düşünce tarzınız yanlış. Belki arkadaşın bütçesi yok?
kebab man dedi: Asus alacaksanız TUF yada ROG Strix modellerini alın. Açık ara en iyi ekran kartı modeli ROG Strix. Genişletmek için tıkla... Açık ara en fiyat farkı yüksek olan da ROG Strix, düşünce tarzınız yanlış. Belki arkadaşın bütçesi yok?