Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. En yeni NVIDIA® Ampere mimarisine…
Yerinde olsam sıfırına o kadar meblağ bayılmak yerine, temiz ikinci eline yönelirim. ModArt PC Facebook sayfasında, referanslı kişiler temiz kartlar satıyorlar. Bende bu sayfadan 2 tane kart aldım. Biri 1660 Ti, birisi 2060 Super.
Yerinde olsam sıfırına o kadar meblağ bayılmak yerine, temiz ikinci eline yönelirim. ModArt PC Facebook sayfasında, referanslı kişiler temiz kartlar satıyorlar. Bende bu sayfadan 2 tane kart aldım. Biri 1660 Ti, birisi 2060 Super.
Güven konusunda haklısın lakin ben sana söylüyorum ki, RF'li kişilerden alışveriş yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. ModArt PC grubunu bilen bilir, yanlış kişilerin barınamayacağı yerdir. Sırf giriş seviye 3*** serisi için bu rakamları bayılmana gerek yok. Bunun sıfırına vereceğin parayla, o grupta 4 serisi ekran kartı alabiliyorsun. Karar senin.