Ekran kartım şu anda RTX 3050 fakat yetersiz geliyor gibi hissediyorum. Yenilemeyi düşünüyorum. ASUS Dual GeForce RTX 4060 ile işlemci arasında darboğaz olur mu acaba?
Darboğaz olmaz.
Peki anakartla ilgili bir sıkntı çıkar mı anakartım MSI Pro H610M-G
Darboğaz olmaz.
Sorun olmaz.
Bilmediğimden soruyorum GDDR 6 gibi bir özellik söz konusu 4060 da.
PC builds sitesinden denediğimde %15 gibi bir darboğaz yapar kısmı var. Ne kadar güvenilir o siteye orası muamma ama denemek istedim.
Yapmaz hocam bende de ASUS dual geforce rtx 4060ti ve intel Core i5 12400f işlemci var testlerini yapıp bakıyorum gayet de güzel oynatıyor darboğaz sıkıntısı yapmıyor 2k da Last of us part 1 oynamışlığım varBilmediğimden soruyorum GDDR 6 gibi bir özellik söz konusu 4060 da.
PC builds sitesinden denediğimde %15 gibi bir darboğaz yapar kısmı var. Ne kadar güvenilir o siteye orası muamma ama denemek istedim.
Darboğaz siteleri yanlış ölçüyor. O sitelere güvenmeyin. Darboğaz olmaz.
Yapmaz hocam bende de ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti ve Intel Core i5 12400F işlemci var testlerini yapıp bakıyorum gayet de güzel oynatıyor darboğaz sıkıntısı yapmıyor 2K da Last of Us part 1 oynamışlığım var.
Yapmaz hocam bende de ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti ve Intel Core i5 12400F işlemci var testlerini yapıp bakıyorum gayet de güzel oynatıyor darboğaz sıkıntısı yapmıyor 2K da Last of Us part 1 oynamışlığım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.