P pcmens Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Ekran kartım ASUS Dual GTX 1070 8 GB ama boştayken çok ısınıyor. 50 derecelerde seyir gösteriyor. Yükteyken 80'nin üstüne çıkmıyor ama macun falan sürdümde de 1 2 gün içinde macunu bitiriyor. Macundan oluyorsa kalıtelı macun önerınız var mı? Cooler Master macun kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Ekran kartım ASUS Dual GTX 1070 8 GB ama boştayken çok ısınıyor. 50 derecelerde seyir gösteriyor. Yükteyken 80'nin üstüne çıkmıyor ama macun falan sürdümde de 1 2 gün içinde macunu bitiriyor. Macundan oluyorsa kalıtelı macun önerınız var mı? Cooler Master macun kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Temmuz 2023 #2 Söylediğiniz ısı değerleri anormal değil. Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Söylediğiniz ısı değerleri anormal değil. Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 18 Temmuz 2023 #3 Gayet normal değerler hiç ekran kartını açıp risk almayın zaten kaç yıllık kart.
P pcmens Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 181951 dedi: Söylediğiniz ısı değerleri anormal değil. Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... normalde 30 35 de gittiği için bana anormal gelıyor zaten 170981 dedi: Gayet normal değerler hiç ekran kartını açıp risk almayın zaten kaç yıllık kart. Genişletmek için tıkla... 2 2.5 senelik bi ekran kartı hocam ama birçok ekran kartından üstün performans veriyo düzenli temizlik yapıyorum ben açıyorum sürekli 30 35 derecelerde gidiyo normalde ondan şüphelendim ama macundanmış daha kaliteli bi macun sürünce düzeldı saolun
181951 dedi: Söylediğiniz ısı değerleri anormal değil. Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... normalde 30 35 de gittiği için bana anormal gelıyor zaten 170981 dedi: Gayet normal değerler hiç ekran kartını açıp risk almayın zaten kaç yıllık kart. Genişletmek için tıkla... 2 2.5 senelik bi ekran kartı hocam ama birçok ekran kartından üstün performans veriyo düzenli temizlik yapıyorum ben açıyorum sürekli 30 35 derecelerde gidiyo normalde ondan şüphelendim ama macundanmış daha kaliteli bi macun sürünce düzeldı saolun