ASUS Dual GTX 1650 1000 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, babam işi için bilgisayar kullanıyor ve çok dandik 2.el çok eski parçalardan oluşan bir bilgisayarı var. Ufaktan upgrade yapıyorum en azından Office programlarını, Corel Draw vb. tasarım programlarını rahat rahat kullansın diye.

1000 TL'ye GTX 1650 kart düşürdüm bir yerden fiyatı nasıl sizce? Tanıdığım birisinden aldım kart fazla kullanılmamış. Yeni RTX 3060'lı sisteme geçiş yaptığı için bu kart fazla kalmış elinde ben de 1000 lira vereyim bana sat dedim ve kartı satın aldım. Fazla bir araştırma yapmadım almadan önce. Sizce nasıl fiyat?

Arkadaşlar merhaba, babam işi için bilgisayar kullanıyor ve çok dandik 2.el çok eski parçalardan oluşan bir bilgisayarı var. Ufaktan upgrade yapıyorum en azından Office programlarını, Corel Draw vb. tasarım programlarını rahat rahat kullansın diye.

1000 TL'ye GTX 1650 kart düşürdüm bir yerden fiyatı nasıl sizce? Tanıdığım birisinden aldım kart fazla kullanılmamış. Yeni RTX 3060'lı sisteme geçiş yaptığı için bu kart fazla kalmış elinde ben de 1000 lira vereyim bana sat dedim ve kartı satın aldım. Fazla bir araştırma yapmadım almadan önce. Sizce nasıl fiyat?
gayet iyi fiyat

Bence güzel.

Evet bu fiyata alınır, sağlam olduğundan emin ol.
Güzel hatta ucuz bile almışsınız.
Harika fiyat, kaçırmayın.
Arkadaşlar kartı aldım şuan fakat ben resime aceleyle baktığım için asus dual sanmıştım kartı ama "Palit Gamingpro OC" imiş. Aralarında çok bir fark var mıdır soğutma açısından Asus ile?

Bu arada kart 0 gibi bir şey. Zamanında bu kartı aldığında 2 3 ay anca kullanmış sonra kenara koymuş yeni PC alınca, 1 senedir kenarda duruyordu kart. Tanıdığım birisi olduğu için karttan benim de haberim vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı