ASUS Dual RTX 2060 9000 TL fiyata alınır mı?

ugur26

Hectopat
Merhaba ASUS RTX 2060 Gaming gentr de 7950 TL. Diğer sitelerde en uygun fiyat ise 8800-9000 civarlarında. Sizlere sorum bu fiyata Gaming gentrden alınır mı?
Alınmaz derseniz bana bu fiyatlar bandında NVIDIA kart önerir misiniz?
İşlemcim 12100F anakart H610M-H AMD kart önermezseniz sevinirim en son aldığım 6500XT'yi iade etmek zorunda kaldım.

ROG'a gerek yok ayrıca konu sahibi AMD istememiş Dual daha ucuz.

Ayrıca o fiyatın bir tık üstünde 6700 XT var belirteyim:

ROG'a gerek yok ayrıca konu sahibi AMD istememiş Dual daha ucuz.

Ayrıca o fiyatın bir tık üstünde 6700 XT var belirteyim:

En son 6500XT aldım Hepsiburada'dan 1 hafta siyah ekran sorunu ile uğraştıktan sonra iade ettim bu yüzden tekrar AMD almaktan korkuyorum. Tabii ki attığınız modeller daha iyi ve güncel farkındayım ama tecrübem beni NVIDIA almaya zorluyor. Tekrar AMD almak zorunda kalırsam Hepsiburada'dan almak isterim en azından iade alıyorlar. Teknobiyotik vs. sitelerden AMD kart aldığımda oluşabilecek sorunlarda direk garantiye yönlendirecekler.

Merhaba ASUS RTX 2060 Gaming gentr de 7950 TL. Diğer sitelerde en uygun fiyat ise 8800-9000 civarlarında. Sizlere sorum bu fiyata Gaming gentrden alınır mı?
Alınmaz derseniz bana bu fiyatlar bandında NVIDIA kart önerir misiniz?
İşlemcim 12100F anakart H610M-H AMD kart önermezseniz sevinirim en son aldığım 6500XT'yi iade etmek zorunda kaldım.

Hocam inventusta 7650TL'ye var.

En son 6500XT aldım Hepsiburada'dan 1 hafta siyah ekran sorunu ile uğraştıktan sonra iade ettim bu yüzden tekrar AMD almaktan korkuyorum. Tabii ki attığınız modeller daha iyi ve güncel farkındayım ama tecrübem beni NVIDIA almaya zorluyor. Tekrar AMD almak zorunda kalırsam Hepsiburada'dan almak isterim en azından iade alıyorlar. Teknobiyotik vs. sitelerden AMD kart aldığımda oluşabilecek sorunlarda direk garantiye yönlendirecekler.

Bir kez aldınız diye hep çıkacak diye bir şey yok şans işi sonuçta ayrıca Teknobiyotik de iade alır diye düşünüyorum bu fiyatlara en güzel terichler 3060 veya 6700 XT olacaktır benim tavsiyem 6700 XT ama karar sizin bu bütçede 2060'a bakmayın bile ayrıca şunu belirteyim içinizde şüphe olmasın Galax fena olmayan bir markadır.

Hocam amd yazılım bakımından biraz sorunlu. Fakat teknolojik ürünler şans işi bana göre. Belki alacağınız Nvidia ekran kartı da sorunlu çıkabilir. Fakat yine de Nvidia alacağım derseniz 2060'ı unutun. Yukarı da arkadaşın paylaştığı RTX 3060'a bakabilirsiniz. İşinizi görecektir. 2060' 9000 TL gibi bir para vermek bana göre çöpe atmak demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı