ASUS Dual RTX2070 Super RDR2 FPS değerleri düşük

İşletim sistemi
Windows 10

exellency85

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba;

Sistemim: R3600 soğutucu stock kullanım.
ASUS B550 PLUS anakart.
RTX2070 Super Dual ekran kartı 8 GB.
2x8GB 3600MHz G.Skill RAM.
İşletim sistemi Windows 10 20H2.
BIOS güncelleme yapıldı.
Ekran kartı driverları güncel.

İncelemelerde RDR2 Ultra 1080p ayarlarda 60FPS ortalama gibi değerler var bu sistemde, ben 28-30 arası FPS alıyorum Ultra da, hangi sebepten bu sonuç ortaya çıkıyor düzeltmem gereken şeyler ne olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba;

Sistemim: R3600 soğutucu stock kullanım.
ASUS B550 PLUS anakart.
RTX2070 Super Dual ekran kartı 8 GB.
2x8GB 3600MHz G.Skill RAM.
İşletim sistemi Windows 10 20H2.
BIOS güncelleme yapıldı.
Ekran kartı driverları güncel.

İncelemelerde RDR2 Ultra 1080p ayarlarda 60FPS ortalama gibi değerler var bu sistemde, ben 28-30 arası FPS alıyorum Ultra da, hangi sebepten bu sonuç ortaya çıkıyor düzeltmem gereken şeyler ne olabilir acaba?
DLSS ayarları nasıl? Bios güncel mi?

Hocam RDR 2 de bir ayar çok fena düşürüyor FPS i tam hatırlamıyorum ama o yüzden olabilir. izlediğiniz yerdeki ayarlar ile aynı olduğundan emin olun.

DLSS ayarları nasıl? Bios güncel mi?
Bios güncel ilk verdiğim bilgilerde yazmıştım, oyunun kendi grafik ayarlarından balanced seçeneğinin bir tık üzerine getirdiğimde bu şekilde fps, en son ayarlara getirirsem 1080p de 23-24 ortalama fps ye düşüyor :/
Hocam RDR 2 de bir ayar çok fena düşürüyor FPS i tam hatırlamıyorum ama o yüzden olabilir. izlediğiniz yerdeki ayarlar ile aynı olduğundan emin olun.
1080p ultra ayarlar diyorlar, içindeki bazı seçenekleri düşürüyorlarsa dediğiniz gibi olabilir sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı