ASUS Dual RX 6600 XT vs Dual RTX 3060

Arkadaşlar ufak bi rahatsızlık daha vericem sizlerede 6700xt de karar kıldım. Fakat bir sorum olucak asus rog stryx 6700 xt mı asuss dual 6700 xt mı arada sadece fan farkımı var rog 3 fanlı dual 2 fanlı başka bir farkı varmı aralarında 1500 civarı fark var cunkı bu konudada bir fikir verirseniz sevinirim.
Malzeme kalitesi, biraz daha yüksek saat hızı, daha iyi soğutma farkları var.

Soğutmada fan dışında bir fark yok diye biliyorum. 6600 XT ROG Strix ile Dual olan neredeyse aynıydı soğutma bloğu olarak. 6700 XT için farklı bir durum varsa bilmiyorum.
Doğrudur 6600xt' de 2 fanlı rog modeli kullanıldığından çok fark oluşmayabiliyor, ama 6700xt serilerinde 3 fanlı model kullanıldığı için haliyle daha büyük bir bloğa sahip, bu yüzden daha iyi soğutma sağlanıyor.

Doğrudur 6600xt' de 2 fanlı rog modeli kullanıldığından çok fark oluşmayabiliyor, ama 6700xt serilerinde 3 fanlı model kullanıldığı için haliyle daha büyük bir bloğa sahip, bu yüzden daha iyi soğutma sağlanıyor.
6700 XT ROG 3 fanlıymış yeni öğrendim. O kadar büyük fark olmaz Asus soğutmada zaten iyi ama tabii ROG daha iyi olacaktır.

Hocam 6700 XT Rog modelini kullanıyorum. Soğutması ve performansı gerçekten çok iyi. Kartın rgb si falan da çok iyi çok gösterişli bir kart. Eğer bütçen elverir ise değer. Ama rog modeli biraz pahalı. Rog fiyatına 6800xt olabiliyor XFX markasının.

Almışken Rog Strix alın geçin derim ben. Hem görüntüsü hem aradaki biraz farka bence fiyat değer. Tabii ben görsele önem veren, göze hoş gelen şeylere belli miktarlara kadar imkan varsa almayı tercih ediyorum. Kişisel tercih bir nevi. Ama performans anlamında çok ciddi fark olmayacak en azından aradaki kadar :) Ya da Red devil'de bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı