Asus Dual RX580 4GB OC Edition Overclock

Isı değerleriniz ne durumda? Ben bir süre oyun oynayınca 88-90 arası sabitleniyor.

@varexta Samsung en iyisi bu konuda, gecikmeleri 2'ye çekip restart atın AMD Memory Tweak üzerinden. Ardından voltajı değiştirmeden 1900MHz'e çekip test edin. Frekansı yükselttikten sonra herhangi bir oyuna girip HWiNFO64 ile kontrol edin hata sayısı artıyor mu diye. Eğer hata sayısı artarsa -ki hiç sanmıyorum- frekansı biraz düşürüp restart atın. Eğer artmazsa 1950 yapıp restart atın. Aynı olayı tekrarlayın. 2000'e ulaşır, hatta aşar diye düşünüyorum.

Isı değerleriniz ne durumda? Ben bir süre oyun oynayınca 88-90 arası sabitleniyor.
Oynadığım oyunlarda en ama en fazla 72 gördüm ultra ayarlarda. Hadi olsun 75 olsun. Hiç 80'lere yaklaşmadı bile. FurMark üzerinden 4X MSAA ile yaptığım 1920x1080 çözünürlükteki Stress Testte 1 saat sonunda 78 oldu.

@Tolga Samet Peki bu işlem ortalama kaç FPS ve kaç derece fazladan sıcaklık demek sizce?
Benim kasa mecburi olarak biraz kapalı bir alanda. Ondan dolayı o zaman. Teşekkürler.

@MuhammedSC Voltajla oynamıyoruz, sıcaklık artmayacak. Performans olarak %10-15 arası diyebilirim. Uygulamadan uygulamaya farklılık gösterir. Sadece Memory Timing ayarını değiştirmek ise ortalama %5 kazanç sağlar.

Peki herhangi bir riski var mı?

AMD Memory Tweak açarken bunu dedi Evet mi diyeyim ?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 100
@MuhammedSC Kendi başına hayır. Bellek frekanslarıyla oynarsanız ve stabil değilse oyunlarda renklenme veya gri ekran ile karşılaşabilirsin.
Anladığım kadarıyla sonradan geri döndürülemeyecek bir durumla karşılaşma ihtimalimiz yok. Öyleyse teşekkür ederim. Boş vaktimde ben de bir göz atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…