ASUS Dual RX6600 görüntü bozulmaları

Zalplex

Decapat
Merhaba arkadaşlar, benim 3.haftasını dolduracak yeni bir RX6600 kartım var oyunlarda %99 yükte iken arada görüntü bozulmaları yaşanıyor DDU ile driver silip temiz kurulum denedim fakat bu sorun hala arada belirli olmadan beyaz veya siyah çizgiler oluşturmaya devam ediyor gerçekten artık moralim ve canım sıkılıyor VRAM kaynaklı olabilir mi VRAM kaynaklıysa testlerini nereden yapabilirim? Monitörümde yeni yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Ek bilgi: Görüntü bozulmaları Windows güncellemesi sonrası başladı lanet olsun o güncellemeyi yaptığım güne.

@Zalplex HMDI/DP kablosunun da uçlarını değiştirerek bir takabilirsin (monitöre takılı ucu ekran kartına, ekran kartındakini monitöre). Düşük bir ihtimal ama ne olur ne olmaz. Sürücüler böyle bir soruna sebep olmaz, ekran kartının görüntü birimi veya VRAM'lerinden birisi arızalı olabilir.

@Zalplex HMDI/DP kablosunun da uçlarını değiştirerek bir takabilirsin (monitöre takılı ucu ekran kartına, ekran kartındakini monitöre). Düşük bir ihtimal ama ne olur ne olmaz. Sürücüler böyle bir soruna sebep olmaz, ekran kartının görüntü birimi veya VRAM'lerinden birisi arızalı olabilir.
çok şanssız biriyim sanırım o kadar kişi alıyor ve olanlar bak bende patlak veriyor hayat ne zaman yüzüme gülecek ben bunu itopyadan indirimli fiyatıyla 4800tl gibi bir fiyata aldım bunlar şimdi bana fatura fiyatını vermez değil mi? değişim isteyeceğimi dile kesinlikle getirmelimiyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı