xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Nisan 2021 #11 1dayumay dedi: Stoğun olup olmadığını bilmiyorum şuan göndermekten vazgeçtim aslında Genişletmek için tıkla... Hocam stok önemli, aslında eğer çok rahatsız etmiyor ise devam edin derim. Sonra piyasa rahatlasın az gönderirsiniz, değişim yapılsın.
1dayumay dedi: Stoğun olup olmadığını bilmiyorum şuan göndermekten vazgeçtim aslında Genişletmek için tıkla... Hocam stok önemli, aslında eğer çok rahatsız etmiyor ise devam edin derim. Sonra piyasa rahatlasın az gönderirsiniz, değişim yapılsın.
1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 24 Nisan 2021 #12 xbea dedi: Hocam stok önemli, aslında eğer çok rahatsız etmiyor ise devam edin derim. Sonra piyasa rahatlasın az gönderirsiniz, değişim yapılsın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım. Onarım söz konusu olamaz değil mi ?
xbea dedi: Hocam stok önemli, aslında eğer çok rahatsız etmiyor ise devam edin derim. Sonra piyasa rahatlasın az gönderirsiniz, değişim yapılsın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım. Onarım söz konusu olamaz değil mi ?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Nisan 2021 #13 1dayumay dedi: Evet öyle yapacağım. Onarım söz konusu olamaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Olmamalı, bu zamana kadar hiç onarım çıkmadı direkt değişim oldu.
1dayumay dedi: Evet öyle yapacağım. Onarım söz konusu olamaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Olmamalı, bu zamana kadar hiç onarım çıkmadı direkt değişim oldu.