ASUS EX-H410M V3 anakartta RGB kablo girişi için yer var mı?

Pawrien

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Benim uzun bir süredir kasa fanı RGB'lerim yanmıyordu. Sabit ışıkta karışık renklerde yanıyordu kasayı temizledikten sonra öyle oldu, fanlar dönüyordu tabii. Bugün tekrar bir bakayım dedim ve resmini çektiğim kablonun bir yere bağlı olmadığını gördüm. Sanırım RGB header adlı bir girişe takılıyor fakat anakartımda böyle bir yer yok. Ama daha önceden RGB'ler yanıyordu, senkronize bir şekilde kumandasından ve kasanın üzerindeki düğmeden değiştirebiliyordum renkleri. Acaba bu resimdeki kabloyu nereye takmam gerek, yardımcı olur musunuz?

Anakartım: ASUS EX-H410M V3.

Resmi yüklemeyi unutmuşum. Resim burada.

Dosya Ekleri

• IMG_20230318_093241.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20230318_160835.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 27
@Pawrien Bu nereden geliyor, ksada fan diye tuş mu var?
Doğru. Fotoğraftaki kart gibi bir yere bağlı. Yani oraya gidiyor diye gördüm ben. Fanlardan veya başka bir uerden gelmiyor. Kasanın power tuşunun yanında rgblerin rengini değiştiren bir tuş vardı. Orası için olmalı

@Mithat Berhan ne yapmamı önerirsin?

Dosya Ekleri

• IMG_20230318_161647.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
@Pawrien RGB tuşuna. PC açıkken tabii.
Değişen bir şey yok. Bu arada atlamışım. Fotoğrafta görünen özellikle mavi renk ışık olmak üzere bazı ışıklar kendiliğinden yanıp sönüyor. Herhangi bir etkileşimde bulunmuyorum.

Değişen bir şey yok. Bu arada atlamışım. Fotoğrafta görünen özellikle mavi renk ışık olmak üzere bazı ışıklar kendiliğinden yanıp sönüyor. Herhangi bir etkileşimde bulunmuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230318_171948.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…