Asus Expedition RX 570 vs ROG RX 570

nazmiokden

Kilopat
Yer
Sakarya/Adapazarı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•RX 6700 XT •7500F • 16 RAM •PRO A620M-E •500 M2 •600 POWER
Meslek
EMEKLİ
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda ucuz modelini al derdim aralarında 1-2 fps'den fazla fark yok bazen aynı bile ama zaten Strix modeli daha ucuz, soğutma ve hız açısından o daha iyi onu alabilirsiniz..

BIOS veritabanında iki ayrı model ASUS RX570 yok. Yani performans farkı olmayacak. 1-2FPS fark olması için %1-2 sayısal değer üstünlüğü olması gerek. Ancak, Strix modelin soğutucusu daha iyi ve o model hızaşırtmaya daha müsait.

Kara cuma indiriminde ne kadar indirim alır size düz 1000 liraya yada daha altına satılır mı? Freesync monitörde alacağım yanında o yüzden soruyorum. Bu ay olmazsa bir dahaki aya kalacak ekran kartı.

1000TL civarına düşeceğini sanmıyorum. Şuanki fiyat uygun. RX 580'e bütçen yeriyorsa 1500 civarına da buluyorsan onu al. Ya da 1200 civarına RX 570 çok iyi fiyat. Daha ucuzlamaz o kadar.

Rx 580 işlemcim için uygun değil, Rx 570 1-2 sene bana yeter gibi geliyor freesync monitör ile birlikte diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı