ASUS F15 Armoury Crate cızırtı

NecmiHoca

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar boştayken sürekli cızırtı geliyor fakat Armoury Crate uygulaması açıp simge duruma küçültmediğimde cızırtı kesiliyor fakat Armoury Crate sürekli açık kalınca da sistem çok yavaşlıyor bu tarz problem yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Benim ROG'ta da var. Baya fazla hemde. IPS ışık sızması için cihazı değiştirdim garantiden. Yeni cihazda daha fazla ses var. Çözümü yok, zaten arıza değil.

Benim ROG'ta da var. Baya fazla hemde. IPS ışık sızması için cihazı değiştirdim garantiden. Yeni cihazda daha fazla ses var. Çözümü yok, zaten arıza değil.
Hocam hangi modeli var sizde böyle bir sorun var acaba ROG Strix serisinden bir model almak istiyorum. Mesajınızı görünce almaktan çekindim şu an.

G513RM 3060 2022. Çekinmenizi gerektirecek durum yok. Bu bahsettiklerim birer arıza değil. Misal ışık sızması ince bezelden dolayı en pahalı cihazlarda bile var. (Alienware, Razer Blade vs.)

Bu cızırtı dediğimiz şey Coil Whine dediğimiz mevzudur. Tüm yeni bilgisayarlarda var. Benim 3060 yük altında 7100MHz frekansta çalışıyor. Bu frekansta sürülen bobinler ister istemez titreşim yapıyor ve ses meydana geliyor.

Sıkıntı yok yani.

G513rm 3060 2022. çekinmenizi gerektirecek durum yok. Bu bahsettiklerim birer arıza değil. Misal ışık sızması ince bezelden dolayı en pahalı cihazlarda bile var. (Alienware, Razer Blade vs.)

Bu cızırtı dediğimiz şey coil whine dediğimiz mevzudur. Tüm yeni bilgisayarlarda var. Benim 3060 yük altında 7100MHz frekansta çalışıyor. Bu frekansta sürülen bobinler ister istemez titreşim yapıyor ve ses meydana geliyor.

Sıkıntı yok yani.

Anladım şimdi teşekkürler bilgilendirme için sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı