ASUS FX503VD arızalı çıktı, değişim olmadı

ahmetsylmz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar beyler. Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden satın aldığım bu ürün daha açtığım gibi arızalı çıktı. Bende hemen ürünü geri yolladım. Ancak ürünün değişimini istememe rağmen tamir ettiler ve ürünü bu hafta içinde bana geri yollayacaklar. Ürünün ekranın yarısı görüntü vermiyordu. Bir de USB portu yamuktu. Fotoğraflardan bakarsınız nasıl bir problem olabilir beni bir aydınlatırsanız sevinirim. Daha yeni satın aldığınız bir ürünün bozuk çıkması ve üstüne değişim isteğime rağmen tamir etmeleri tam bir fiyasko! Recep Abi sen de bir yorum yaparsan sevinirim.

ekran1.jpeg
WhatsApp Image 2018-02-09 at 15.23.22.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Türkiye ile görüşmeden mi teknik servise gönderdiniz? Asus Türkiye veya Vatan sana ürünün üzerine DOA yazmanı söylemedi mi? Senin ürünün ayıplı ürüne girdiği için birebir değişim/para iadesi hakkın var.
Cevabınız için teşekkür ederim, ürün için Vatan Bilgisayar ile görüştüm. Ürün arızalı çıktı hemen size göndereyim değişimini yapın dedim. Onlarda siz bize gönderin biz servise göndereceğiz, servis karar verecek dediler. 2 Şubat 2018'de servise ulaşan ürünü 8 Şubat 2018'de tamire aldılar. Teleservice' e mail attım ve bana geri dönüş sağladıklarında ürünün elektronik onarımını sağladık, gönderimini yaptık diye belirttiler. Asus Türkiye' yi 5-6 kere aradım Teleservice te yapılan işlemlerden haberleri bile yok ürün serviste test aşamasında diye söylüyorlar bana.

Yahu bu şirketler milleti daha ne kadar soyacak anlamıyorum. Ayıplı çıkan ürünün tamirini kabul etmemeniz gerekiyordu. Orada o an ya para iadesi veya anında yeni cihaz ile değişmeleri gerekiyor. Birebir değişim istediğinizi ısrarla belirtmeniz gerekiyordu. Teleservice üzerinden sorgu işlemi yapılıyor oradan sorguladığınızda sonuç ne gözüküyor? Vatan üzerinden gönderdiyseniz zaten rahat 3-4 gün vatanın taşıma olaylarına gidiyor. Direk servis noktasını götürüp cihazı verseydiniz daha erken alırdınız. Ama başta dediğim gibi ayıplı bir ürünü yenisiyle değişmeleri gerekiyor böyle bir hakkın var.

Yahu bu şirketler milleti daha ne kadar soyacak anlamıyorum. Ayıplı çıkan ürünün tamirini kabul etmemeniz gerekiyordu. Orada o an ya para iadesi veya anında yeni cihaz ile değişmeleri gerekiyor. Birebir değişim istediğinizi ısrarla belirtmeniz gerekiyordu. Teleservice üzerinden sorgu işlemi yapılıyor oradan sorguladığınızda sonuç ne gözüküyor? Vatan üzerinden gönderdiyseniz zaten rahat 3-4 gün vatanın taşıma olaylarına gidiyor. Direk servis noktasını götürüp cihazı verseydiniz daha erken alırdınız. Ama başta dediğim gibi ayıplı bir ürünü yenisiyle değişmeleri gerekiyor böyle bir hakkın var.
İstanbul da ikamet ediyor olsam yapabilirdim ancak Edirne'de ikamet ediyorum. Israrla aradım müşteri hizmetlerini sertte konuştum değişim için ama servis karar verecek diye hep geri çevirdiler beni, Teleservice in sorgulama ekraninda ürünün kargo çıkışı bile yapıldı. Asus un onarım sorgulama ekraninda servise ulaştı diye yazıyor hem de daha bugün güncellediler. Halbuki ayın 2 sinde teleservice e teslim edilmişti ürün. Teleservice ürün tamir bile etti geri gönderiyor Vatan Bilgisayarın genel merkezine ama Asus'un müşteri hizmetlerinin haberi bile yok durumdan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı