ASUS FX505DT fan duruyor

Hocam dediklerini kapattım bende de sorun çözüldü. Teşekkür ederim ama umarım uzun vadede bunları kapatmak bir sorun olmaz ne olduklarını bilmiyorum çünkü.
Çözüm bulabildiniz mi aynı sorun dün bende başladı.
Aynı sorun dün bende başladı.Hangilerini kapatınca düzeldi detaylı söylermisiniz?
.
Hangilerini kapatınca düzeldi arkadaşlar yardım edermisiniz?

Son düzenleme:
Bir arkadaşım aynı model laptopa sahip lakin oyunlarda düşük GPU kullanımı yaşıyor, ekran kartı az kullanıldığı için düşük FPS alıyor. Böyle sorun yaşayıpta çözen oldu mu?

Bir arkadaşım aynı model laptopa sahip lakin oyunlarda düşük GPU kullanımı yaşıyor, ekran kartı az kullanıldığı için düşük FPS alıyor. Böyle sorun yaşayıpta çözen oldu mu?
Bios 307 güncellerseniz düzelir.
Denemedim ben arkadaşın yukarda yazdığını deneyeceğim.
Denedeğinizde yazarsanız sevinirim
Yok hocam bir kere yapsan yetiyor. Arama yerine hizmetler yaz oradan arkadaşın yazdıklarını bul sağ tıkla özellikler de orada bir yeri devre dışı yapıyorsun oluyor.
Hangi yeri durdunuz düzeldi yardım edermisin?

Son düzenleme:
@hangman289'un yazdıgı
3. Asus Link Near
4. Asus Link Remote
5. Asus System Analysis
6. Asus System Diagnosis
maddelerini durdurdum ve sorun düzeldi.
Ne işe yaradıklarını tam bilmiyorum ama belli bir sorun yaşamadım kapattıktan sonra.
Koskoca ASUS gibi bir firmanın yaptığı rezilliğe bak kaç yıldır ASUS kullanıyorum ilk defa böyle saçma bir şey başıma geldi.

@hangman289'un yazdıgı
3. Asus Link Near
4. Asus Link Remote
5. Asus System Analysis
6. Asus System Diagnosis
maddelerini durdurdum ve sorun düzeldi.
Ne işe yaradıklarını tam bilmiyorum ama belli bir sorun yaşamadım kapattıktan sonra.
Koskoca ASUS gibi bir firmanın yaptığı rezilliğe bak kaç yıldır ASUS kullanıyorum ilk defa böyle saçma bir şey başıma geldi.
Bugün asusla konuştum 15 dk telefonda beklettiler beni ve dedikleri şeyler şunlar
Format at
Geri yükleme yap
Microsoft ile görüş güncellemeyi düzeltmeleri için

şaka gibi koskoca bir firmanın temsilcilerinin bunları söylemesi

Bugün asusla konuştum 15 dk telefonda beklettiler beni ve dedikleri şeyler şunlar
Format at
Geri yükleme yap
Microsoft ile görüş güncellemeyi düzeltmeleri için

şaka gibi koskoca bir firmanın temsilcilerinin bunları söylemesi
Sana yine iyi demişler ben mail attım adam diyo Armoury Crate güncelle

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı