ASUS FX505DT vs HP PAVILION 15-DK0006NT

Makaleler
6

HP'yi düşünüyorum. İncelemelerine baktım İşlemci max 92 görüyor ki bu Monster Abra ve Acer Nitrodan daha serin.
16 GB RAM var ve 512 GB SSD. Ayrıca Single Core performansı ASUS'dan daha iyi bir işlemcisi var. Fiyatlara takılmayın. Örnek için koydum. Fikir ve önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu hafta laptop alıcam, bütçe 6 ikisi arasında kaldım Asus daha iyi gibi geliyor, vatan dan almayı düşünüyorum, internetten almaya sıcak bakmıyorum

HP yi nerde buldun o fiyata
Maalesef artık bende alamıyorum. Satılmış. 5800'e Lenovo L340 alacağım gibi duruyor.
Bu arada neden asus? İnternetteki sıcaklık ve benchmark testleri kafa kafaya ve i5'in single skoru daha iyi. Ayrıca 16 RAM var HP'de.

Maalesef artık bende alamıyorum. Satılmış. 5800'e Lenovo L340 alacağım gibi duruyor.
Bu arada neden asus? İnternetteki sıcaklık ve benchmark testleri kafa kafaya ve i5'in single skoru daha iyi. Ayrıca 16 RAM var HP'de.
Asus daha önce kullandığım için güvendiğim marka, Hp hakkında herkes bir ısınma probleminden bahsediyor ve pavilion serisi hakkında kötü yorumlar gördüm

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı