ASUS FX506lh laptopa Wi-Fi kart ve RAM önerisi

Qanxan

Kilopat
Daha fazla  
Belki bilirsiniz, bu modelde maalesef o efsanevi(!) Wi-Fi kartı MediaTek MT7921 bulunuyor. İki kere servise gönderme serüvenimden sonra garantinin bitmesine bir ay kala Wi-Fi sürücüsünü silme problemim tekrarlanınca artık pes ettim. Yeni bir ağ kartı alıp takmayı düşünüyorum. Genelde Intel AX200NGW ve AX210NGW modelleri önerilmiş ama bunların alt modelleri oluyormuş sanırım, hangisi uygundur değildir hiçbir fikrim yok. Bilgisayarı Vatan'dan almıştım sanırım yükseltme, parça değişimi için ilgilenmiyorlarmış. Sizce ben mi takmalıyım yoksa birine mi taktırmalı mıyım ondan da emin olamadım, sizlere danışmak istedim. Ayrıca hazır bilgisayarın içi açılmışken 8 GB olan RAM'imi de yükseltmeyi düşünüyorum. Düşüncem elimden geldiğince uzun süre bu bilgisayarla idare etmek. Sanırım en fazla 32 GB destekliyormuş ama o kadarına diğer mevcut özellikleriyle birlikte gerek var mı bilmiyorum. Sizlerden uygun ağ kartı ve uygun F/P RAM önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Burayı gereksiz SS ve bilgiye boğmamak için siz sorduğunuz takdirde gerekli SS'leri ekleyeceğim. İyi sosyaller.

CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atabilir misiniz?
Tabi buyrun:
1720806077093.png 1720806123494.png

İçindeki RAM direkt bu, aynısından alabilirsiniz.

Teşekkür ederim fakat acaba 32 GB yapsam daha iyi olmaz mı yoksa değmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı