Kadir1907
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Genel kullanımda bilgisayar gayet hızlı ama oyun açtığımda işlemci çok ısınıyor Core Temp ile ölçtüğümde CPU 90 dereceyi bile gördü.
Asus ROG GAMING CENTER FAN en yüksek ayarda.
Yüksek Grafik Kartı ile açıyorum.
Ekstra soğutuculu 80-85 soğutucusuz 85-90 dereceye çıkıyor. Grafik kartı maksimum 82 dereceyi gördü. Sadece 15 dakikalık oyunda bile böyle.
Bilgisayara herhangi bir işlem yapılmadı.
Dikkatimi çeken bir konu mesela sıradan bir oyunda bile işlemci kullanımı %60-70 buluyor.
Ani FPS düşmesi, donma veya kapanma yok ama tehlikeli sıcaklığa çok çabuk çıkıyor. Arada sırada çok ısındığında kasma oluyor.
Windows 10 PRO kurulu ve son sürüme yükselttim.
Yükseltmeden öncede sıcaklıklar böyleydi.
Oynadığım oyunlar LOL (En yüksek ayarlar), PES 2018, Fortnite Battle Royale (medium ayarlar)
Daha laptopu alalı 1 ay olmadı bu kadar ısınması normal mi? Windows 10 ile alakası olabilir mi?
Asus ROG GAMING CENTER FAN en yüksek ayarda.
Yüksek Grafik Kartı ile açıyorum.
Ekstra soğutuculu 80-85 soğutucusuz 85-90 dereceye çıkıyor. Grafik kartı maksimum 82 dereceyi gördü. Sadece 15 dakikalık oyunda bile böyle.
Bilgisayara herhangi bir işlem yapılmadı.
Dikkatimi çeken bir konu mesela sıradan bir oyunda bile işlemci kullanımı %60-70 buluyor.
Ani FPS düşmesi, donma veya kapanma yok ama tehlikeli sıcaklığa çok çabuk çıkıyor. Arada sırada çok ısındığında kasma oluyor.
Windows 10 PRO kurulu ve son sürüme yükselttim.
Yükseltmeden öncede sıcaklıklar böyleydi.
Oynadığım oyunlar LOL (En yüksek ayarlar), PES 2018, Fortnite Battle Royale (medium ayarlar)
Daha laptopu alalı 1 ay olmadı bu kadar ısınması normal mi? Windows 10 ile alakası olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: