ASUS G16 614jv için SSD ve RAM önerisi

Sizinki hangi modeldi ? İyi fiyata satmışsınız.
Ucuza sattim yav bu fiyata 4050 satiliyor 4060 olab modeldi konu basligindaki

Beyler merhabalar yeniden bu modeli ya da bi altı 4050 olanı almayı düşünüyorum sıkıntıları sürüyor mu halen macos malesef iş ihtiyaclarımı karşılamıyorç

Son düzenleme:
Hocam merhaba bende G16 alacağım ASUS ROG Strix G16 (G614JVR-N3125-Gaming) | ROG Strix | Laptops | piyasadaki en yeni ürün Hepsiburada 74000'e satıyor sizce ROG alınır mı? Alanlar olarak ne diyorsunuz.
Cihazi 2 yildir kullaniyorum ilk yil stuttering problemleri yasatiyordu gelen guncellemelerle ve 32 gb rame yukselterek o takilmalari hissedilmeyecek durumda suan ama 13650hx islemcili olan var bende ve isindiginda gucu kisiyor 5-10 saniye 10 fps oluyor oyunlarda onuda su sekilde cozdum nvidia uygulamasindan 120 fps e sabitledim oyunlari maksimum suan hicbir problem yasamiyorum oyunlari guzel oynatiyor saatlerce 120 fpste birde su var kasasi cok hassas tirnagimla hafif kazimistim farkinda olmadan soyuldu kasanin yuzeyi birazcik

Hocam merhaba bende G16 alacağım ASUS ROG Strix G16 (G614JVR-N3125-Gaming) | ROG Strix | Laptops | piyasadaki en yeni ürün Hepsiburada 74000'e satıyor sizce ROG alınır mı? Alanlar olarak ne diyorsunuz.
Ben zamanında vade farksız taksitle iyi bir fiyata aldığım için memnun kaldım ancak eğer aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim. Stuttering sorunu bazen ciddi şekilde rahatsız ediyor. 5000 serisi beklenebilir. Bir üsteki arkadaşın dediği gibi ısınmada güç kesintisi yapıyor.

Cihazi 2 yıldır kullanıyorum ilk yil stuttering problemleri yasatiyordu gelen guncellemelerle ve 32 GB RAM'e yukselterek o takilmalari hissedilmeyecek durumda şu an ama 13650HX islemcili olan var bende ve isindiginda gucu kisiyor 5-10 saniye 10 FPS oluyor oyunlarda onu da su sekilde cozdum NVIDIA uygulamasindan 120 FPS'e sabitledim oyunlari maksimum şu an hiçbir problem yasamiyorum oyunlari guzel oynatiyor saatlerce 120 FPS'te bir de su var kasasi cok hassas tirnagimla hafif kazimistim farkinda olmadan soyuldu kasanin yuzeyi birazcik.

Şunu okuduktan sonra anladım ki bu seri cidden sorunlu. Ben ilk alanlardanım yani tasarım olarak gerçekten çok güzel ama ısınma sorunu, kapanma sorunu, donma sorunu. Şu konuyu baştan okursan hepsini bulabilirsin. Aslında 10 FPS düşüşte olmamalı ama tasarımdan kaynaklı mı bilmiyorum ısınma sorunu vardı hep cihazda. Yoksa 14700HX HP Omen kullanıyorum ısınsa bile FPS sıkıntıları olmuyor. Alacak arkadaşlara tavsiyem 5000 serisini beklemeleri. Cidden 4000 serisi özellikle de bu seri kronik sorunlu (hemen hemen hepsi)

Cihazi 2 yildir kullaniyorum ilk yil stuttering problemleri yasatiyordu gelen guncellemelerle ve 32 gb rame yukselterek o takilmalari hissedilmeyecek durumda suan ama 13650hx islemcili olan var bende ve isindiginda gucu kisiyor 5-10 saniye 10 fps oluyor oyunlarda onuda su sekilde cozdum nvidia uygulamasindan 120 fps e sabitledim oyunlari maksimum suan hicbir problem yasamiyorum oyunlari guzel oynatiyor saatlerce 120 fpste birde su var kasasi cok hassas tirnagimla hafif kazimistim farkinda olmadan soyuldu kasanin yuzeyi birazcik
Valla hocam ben genelde premiere pro ve photoshop vs kullanıyorum. Premierde Render alırken kasıyor ve kitleniyordu. 32 + 32 =64GB ram + 2 +2 toplam 4 tb samsung 990 ssd çakınca, cihaz can geldi 😅

Ayrıca soru olarak yazanlar vardı CS2 de 350 ve üstü fps alıyorum 😅

Cihaz görsel şölen yaşatıyor gerçekten. Düşünenlere tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_7861.jpeg
    IMG_7861.jpeg
    168,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7860.jpeg
    IMG_7860.jpeg
    244,6 KB · Görüntüleme: 40

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı