ASUS G16 laptopa Windows 11 nasıl kurulur?

osm11s

Centipat
Daha fazla  
Selam. Aşağıda linkini bıraktığım ASUS Gaming laptopu alıyorum fakat araştırdığimda karşıma Windows 11 kurarken bazı sorunlar çıktığını gördüm. SSD'yi veya flashi gormeme gibi ve durumlar oluyormuş. Islemciyle alakalı birkaç ayar yapılması gerektiği falan yazılmış. Daha önce herhangi bir bilgisayara sifirdan Windows kurmadim. Bu sorunları da duyunca nasıl çözerim bilmiyorum tam açıkçası. Yardımcı olabilirsiniz sevirim. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir sıkıntı yaşayacınızı sanmıyorum ne de olsa 0 bir bilgisayar alıyorsunuz. Kurulum yapmakta çok kolay hocam. İnternette bir dolu video var. Yardım istersen yardımcı olmaktan çekinmem.
Format kısmında da SSD'yi görmeme sebebi daha SSD'nin açılmamış olması olabilir. İllaki format kısmında görürsün.

SSD'yi gormeme sorunu hala cozulmediyse mevcut ama USB'yi gormeme gibi bir sorunla karsilasmazsin dogru hazirlarsan.

SSD'yi gormeme sorununu ise istersen USB uzerine Intel Rapid surucusunu atarak ya da BIOS uzerinden VMD kapatatak cozebilirsin.

@Enes Süngüç selamlar tekrardan cihaz yarın teslim edilcek hocam. bugün flash belleğe win 11 yüklüyordum. @Kokona Shiki bahsettiği intel rapid sürücüsünü de googledan indirdim intelin sitesinden. bunu iso dosyasını rufus ile flasha yazdıktan sonra üzerine mi atmalıyım. bir de hocam bios tusları falan farklı olabiliyormus cihazlarda ben ilk defa asus kullanacağım müsait olursanız yarın bir el atabilir misiniz?

bu ekranda neleri seçmeliyim

@Kokona Shiki anladım hocam başka bir belleğe atayım o zaman onu ve boot tuşu da esc o zaman değil mi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    22,8 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…