N serisi multimedia, G serisi oyun için.
Ama ne komiktir ki ikincinin işlemci ve ekran kartı daha güçlü.
İnternetten alım yapabiliyorsan daha iyi örneklere rastlayabilirsin.
N551JW'de düşük parlaklıkta screen ghosting diye adlandırılan sorun var. Türkçe'si ne bilmiyorum. Ayrıca modem sorunu yaşıyorum. İngilizce bir incelemede de modemin çok kötü olduğu yazıyordu. Bu bilgisayara sahip arkadaşlara diğer forumlardan mesaj attım bir tanesi modemde hız sorunu yaşamadığını söyledi. Modem sorunu derken telefonun 50 megabit çektiği yerde bilgisayar 20 megabit çekiyor. Ama işin garibi telefonun 25 megabit çektiği yerde bilgisayar yine 20 megabit çekiyor. Kısacası şunu al bence. 4200tl.
Oynayacağım oyunlar Cs:Go , Arma 3 , H1Z1 gibi oyunlar. Onun haricinde Cs:Go ' da video çekebilirim. Sırf gtx 960m olduğu icin N551JW aklıma yattı. Eğer ısınması laptopa zarar verecek derecede değilse benim ısıyı hissetmem önemli değil zaten harici bir klavye kullanırım. G550Jk' nın da tasarımı ve soğutması güzel ama ekran kartı 850m gddr3 bu yuzden karar veremiyorum.
Oynayacağım oyunlar Cs:Go , Arma 3 , H1Z1 gibi oyunlar. Onun haricinde Cs:Go ' da video çekebilirim. Sırf gtx 960m olduğu icin N551JW aklıma yattı. Eğer ısınması laptopa zarar verecek derecede değilse benim ısıyı hissetmem önemli değil zaten harici bir klavye kullanırım. G550Jk' nın da tasarımı ve soğutması güzel ama ekran kartı 850m gddr3 bu yuzden karar veremiyorum.
Sorun teşkil etmeyi bırak soğuk bile sayılabilecek derece serin çalışıyor. Aşağıda verdiğim linklerden ısı değerlerine bakabilirsin. Kasa 40 dereceyi geçmiyor.