Asus G550JK vs N551JW

A4WPinkman

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
N551JW'de düşük parlaklıkta screen ghosting diye adlandırılan sorun var. Türkçe'si ne bilmiyorum. Ayrıca modem sorunu yaşıyorum. İngilizce bir incelemede de modemin çok kötü olduğu yazıyordu. Bu bilgisayara sahip arkadaşlara diğer forumlardan mesaj attım bir tanesi modemde hız sorunu yaşamadığını söyledi. Modem sorunu derken telefonun 50 megabit çektiği yerde bilgisayar 20 megabit çekiyor. Ama işin garibi telefonun 25 megabit çektiği yerde bilgisayar yine 20 megabit çekiyor. Kısacası şunu al bence. 4200tl.

MSI GE60 Apache Pro 2QE-1093XTR GTX 960M Notebook

Oynayacağım oyunlar Cs:Go , Arma 3 , H1Z1 gibi oyunlar. Onun haricinde Cs:Go ' da video çekebilirim. Sırf gtx 960m olduğu icin N551JW aklıma yattı. Eğer ısınması laptopa zarar verecek derecede değilse benim ısıyı hissetmem önemli değil zaten harici bir klavye kullanırım. G550Jk' nın da tasarımı ve soğutması güzel ama ekran kartı 850m gddr3 bu yuzden karar veremiyorum.

Son düzenleme:
Oynayacağım oyunlar Cs:Go , Arma 3 , H1Z1 gibi oyunlar. Onun haricinde Cs:Go ' da video çekebilirim. Sırf gtx 960m olduğu icin N551JW aklıma yattı. Eğer ısınması laptopa zarar verecek derecede değilse benim ısıyı hissetmem önemli değil zaten harici bir klavye kullanırım. G550Jk' nın da tasarımı ve soğutması güzel ama ekran kartı 850m gddr3 bu yuzden karar veremiyorum.
Benim önerdiğim cihazı alabilirsiniz içinde 970M var ve 3 fanlı bir soğutmaya sahip.
MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6"
042_large.jpg

Isınmıyor diye G serisi alırsan ağlarsın çünkü N551 var bende GTA oynarken ısınmıyor tek fan olmasına rağmen. Çok şaşırtıcı ama gerçek.

Bende N551JW gerçekten çok istiyorum gtx 960m olduğu için tek sorunum ısı eğer sorun teşkil etmeyecek kadar ısınırsa tabiki ısınsın önemli değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı