Asus G750JZ İyi mi?

Zam123

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2014
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bu canavarı almak istiyorum ama daha bir 5 ayım var. Alabilmek için fiyat 7 binlerde. Merak ettiğim sorular; beni kaç sene götürür ? Sana bağlı falan demeyin lütfen aşağı yukarı söyleyin bir şey.
Sizce bu 5 ayda fiyat iner mi ? Var mıdır başka laptop tavsiyeleriniz ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin laptop'u yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum ve ayrıca henüz Türkiye'de stoklara girmedi. Girdiği an ilk alacaklardan biriyim. Forumda da bu laptop'u takip eden birkaç arkadaş da vardır. Bu laptop GTX880m kullanıyor olması ve intel i7 4700HQ işlemciye sahip olması ayrıca Fanlarının üst düzey soğutma yapması bu laptop'u oyun laptoplarının zirvesine çıkarıyor. Ayrıca masaüstü alternatifi olarak da geçiyor bu laptop. Bundan dolayı kanaatimce bu laptop seni 3 yıl boyunca istediğin oyunda Ultra/High grafiklerde oynatır. Hiçbir derdin ve tasan da olmaz. 5 yıl rahat rahat hiçbir problem yaşamadan oynarsın gibime geliyor. Ama bu demek değildir ki 5 yıl sonra bilgisayar çöp! Sıkılana kadar kullanabileceğin bir laptop. Özellikle fanları laptop'un ömrüne ömür katar.

Ayrıca bütün yazı kişisel görüşlerimden ibarettir.
 
Öyle fiyatının hemen ineceğini düşünmüyorum zaten Türkiye'ye de çok gelecek bir ürün değil.
Bana ne kadar gider sorusuna da cevap vermek gerekirse tahminim, ortalama 3-4 yıl yüksek ayarlarda oyun oynarsınız ama gelecek oyunların sistem gereksinimleri hakkında bilgimiz olmadığından tam olarak bir cevap veremeyiz.
 
Asus g750 modeli biraz tuzlu olacak gibi. Asus g750jh modelini al istersen. Bazı vatan computer mağazalarında bulabilirsin fiyatı 5-6 bin lira arasında bir miktar.
 
Aslında o da düşünülebilir fakat insanoğlu bazen madem bu kadar para vereceğim en iyisini alayım diyor. :)
 
aynen öyle. bide baylar msi'ın yeni bir ürünü geliyor ürün adı daha belli değil ama msi reklamanı facebook üzerinden yaptı. dikkatimi çeken asus rog gibi fan çıkışları 2 taraflı arkadan. fiyat olarak daha iyi olabilir aklınızda kalsın bi güzel bir model olabilir
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı